Yle Areena

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana Squierrel, 15.01.2013.

  1. Saukko

    Saukko Käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    111
    Saadut tykkäykset:
    68
    Yritin tavata tuota artikkelia. Mutta en kyllä sisäistänyt, miksi pakottaa ihmiset käyttämään Yle Areenan sovellusta kirjautuneena. Jos joku haluaa sisäänkirjautua, ja ottaa "hyödyistä" kaiken irti, on se ok. Mutta vaihtoehtona tulee olla sovelluksen käyttö myös kirjautumattomana.
     
    Burkitsville ja Brahms tykkäävät tästä.
  2. Brahms

    Brahms ent. antiHD

    Liittynyt:
    09.05.2011
    Viestejä:
    335
    Saadut tykkäykset:
    28
    Samaa mieltä @Saukon (ja monien muidenkin) kanssa, kirjautuminen pitäisi olla täysin vapaaehtoista eikä pakollista. Ja kuten joku jo sanoikin niin on sekavaa jos tv-applikaatiolla pitäisi rekata ja kirjautua, monia ongelmia seuraa. Lisäksi en pidä siitä että Yle valtiollisena toimijana alkaa kytätä mitä ihmiset katsoo.
     
    Burkitsville tykkää tästä.
  3. Brahms

    Brahms ent. antiHD

    Liittynyt:
    09.05.2011
    Viestejä:
    335
    Saadut tykkäykset:
    28
    Burkitsville tykkää tästä.
  4. lahkonen

    lahkonen Käyttäjä

    Liittynyt:
    22.06.2005
    Viestejä:
    650
    Saadut tykkäykset:
    33
    Ja jos kirjaudutaan, profiilit pitäisi tuoda Yle Areenaan asap, jotta esim. lasten ja aikuisten sisältö saadaan helposti eriytettyä. Monessa perheessä kuitenkin samaa telkkaria saattaa käyttää esim. iltapäivällä koulun jälkeen perheen pienemmät ja illalla vanhemmat. Täysin perusjuttuja, eikä pitäisi olla teknisesti mikään ongelma. Toinen Yle Areenan kehityskohde on UHD-sisältö; en voi ymmärtää, miksi olisi sen kalliimpaa tuoda jo pikku hiljaa Yle Areena tälle vuosikymmenelle, kun muuten siellä on paljon kiinnostavaa katsottavaa. Jos syy on esim. se, että joku BBC:n megalomaaninen luontodokkari maksaa hitokseen enemmän UHD-versiona, niin aloitettaisiin sitten jollain Ylen omilla sarjoilla, joihin on taatusti kaikki oikeudet. Kai nyt sentään suurin osa uudesta sisällöstä jo tuotetaan UHD-laadulla?