Anttila kauppaa Philipsin BDP3000 -soitinta hintaan 199, mutta mitenkä laadukkaasta laitteesta mahtaa olla kyse? Onko kellään kokemuksia?
Juuri kipaisin hakemassa paikallisesta Gigantista hintaan 149e, satuin tarjouslehdestä bongaamaan. Pitäisi laittaa kiinni tuohon 37PFL9604-ruutuun.
Ei löydy usb-liitäntää. Mitenköhän on päivitysten laita jos ei ole mahdollisuutta kytkeä laitetta nettiin? Näyttäisi olevan hitti/massatuote tämä soitin joten olisi hyvä saada lisää käyttökokemuksia. http://www.p4c.philips.com/files/b/bdp3000_12/bdp3000_12_pss_fin.pdf
Nonii kiva, Gigantissa väitettiin ettei oo ja jäi sen takia ostamatta Ei muutaku takas Giganttiin ja paketti auki ni saadaan varmistus asiaan! Ilmeisesti on tosi tärkeää että pystyy päivittämään soittimen firmwaren, koska jotkut uudet leffat eivät välttämättä toimi muuten.
Esitteen mukaan ainakin bdp3000/12 pitää sisällään kyseiset ominaisuudet... En sit tiedä mikä versio kikantissa oli...
http://www.hdtvlounge.net/blu-ray/bdp3000-bdp5000-bdp7300/ Tossa linkissä kerrotaan että usb2.0 kautta pystyy katsomaan leffoja... Pystyykö HD-leffoja katsomaan sujuvasti, on eri juttu. Joku voisi ottaa siihen kantaa??
Suomenkielisessä manuaalissa sivulla 8 sanotaan USB laite (ohjelmistopäivitysten ja BD-Live lisämateriaalin yhteydessä käytettävä lisämuisti. EI median toistoon.)
Toistaako soitin normaalit DivX-videot, joissa on .sub tai .srt tekstitys? manuaalista saa sellaisen kuvan, että se vain toistaisi DivX VOD Code:lla vuokrattuja ja toistettuja videoita. Onko joku testannut?
Eipä ole vielä muuten tullut kokeiltua aparaattia kuin blu-ray elokuvilla. Toi usb-portti on laitteen takana niin ei ole tullut sitä kokeiltua. Laitoin sinne kyllä jonkun vanhan tikun bd-live-materiaaleja varten. Tarkistin laatikosta, kyllä tuo on 3000/12-malli. Jos hakee divx- tai muuta vastaavaa toistoa usb-muisteilta, kannattaa varmaan suunnata katse noihin hintavampiin malleihin. Softapäivitys löytyi serveriltä heti ethernetpiuhan kytkemisen jälkeen. HW-päivitykset löytyy myös nettisivuilta, pitää selata ensin malli ja sen jälkeen tukisivuille joilta löytyy softapäivitykset. Siellä tosin ei vaikuttanut olevan uutta päivitystä, joka kuitenkin löytyi verkon yli suoraan etsiessä laitteella. All in all, kyllä tuolla ainakin sinilevyiltä elokuvia mielellään katselee.
Tällainen tuli kanssa hommattua gigantista, rupesin vain ihmettelemään tuota dts 2.0 + digital out merkintää laatikossa. Eli tämäkö ei nyt sitten ymmärrä dts hd äänien päälle mitään? Mistään ei löydy speksejä mitä tuo merkintä tarkkaan ottaen tarkoittaa, dts white paperissa oli dts hd 2.0 + digital out, mutta se on sitten jo eri merkintä... Ei kai tällä juuri ole merkitystä, ei mulla ole hd ääniä ymmärtävää vahvariakaan, mutta noin niinkuin periaatteessa kiinnostaa? Testatkaa joku, tai viisaammat kertokaa????
Tuo DTS 2.0 tarkoittaa käsittääkseni sitä, että soitin osaa muuntaa dts-äänen stereomuotoon koaksiaali-liitäntää varten. Näin vien itse äänet H/K:n stereovahvistimeen laitteesta. Tuotteen sivujen mukaan toistuisi tuo Dolby True HD, mutta DTS HD:stä ei puhuta mitään. Ainoa tapa tosin saada tuo HD-ääni vehkeestä ulos on HDMI. 7300-koneesta löytyy taas jo analogiset 5.1-lähdöt samaa tarkoitusta varten. Tässä muutama sana eroista sivun alalaidassa: http://www.trustedreviews.com/home-cinema/review/2009/07/27/BD-Live-Blu-ray-Player-Preview/p4
Tiedoksi toisesta viestiketjusta: näköjään Philipsin BDP3000/BDP5000/BDP7300-mallit järjestyvät DVD:n osalta aluekoodivapaiksi oman kaukosäätimen voimin ja manuskan mukaan HDMI:stä tulee myös 480i/576i ulos. Lienee kohtuullinen vaihtoehto skaalaimen kaveriksi ainakin DVD-käytön osalta.
Kiitos tiedosta! Ihan kuten sanoit, googlesta Philips BDP3000 region-free -hakusanoilla ensimmäinen linkki tuotti tulosta ja nyt laite soittaa kivasti myös jenkki-DVD:eitä. Pari päivää sitten hain Gigantista ja olen ollut tyytyväinen, Blu-ray -leffat pyörii kivasti, softan päivittäminen onnistui ongelmitta ja käyttöliittymä on selkeä ja tarpeeksi nopea. BD-live:kin toimii, vaikkei sillä hirveästi vielä mitään järkevää käyttöä ole. Nyt kun sinikiekkojen lisäksi tämän sai toistamaan DVD:eitäkin aluevapaasti niin tuon vanhan region-free DVD-soittimen sai veidä ullakolle
Päivittelin tuon uuden ohjelmaversion, ja näkyy ilmestyneen kuvasuhde valikkoon 21:9, joten ilmeisesti nyt on sitten uudelle philipsin tv:lle soittimetkin... Kuvanlaadusta edelliselle kysyjälle en muuta osaa sanoa, kuin että hyvältä näyttää. (kun on eka bd.soitin talossa, niin ei ole vertailupohjaa) Yllättävän nopeahan tämä on. Kun lueskelin noita vanhoja vertailuja missä puhutaan minuuttien käynnistysajoista, niin ei tämä mitenkään hitaalta tunnu. Tosin aika rumia ääntelee kun käynnistyy tuo koneisto, sellaisia teräviä "kirahduksia", mutta itse toistossa sitten ei kuulu mitään ylimääräistä.
Kuumottaisi kyllä hakea gigantista laite. Pystyyköhän tuota softaa päivittämään muistitikun kautta kun ei ole nettiyhteyttä muuta kuin mokkulana. Ihan normaalit dts äänethän tuosta ilmeisesti saa ulos, kun vahvistin ei ymmärrä uusista formaateista mitään. Sanyon Z3:n kaveriksi tuo tulisi, eli full HD:sta ei vielä pääsisi nauttimaan, mutta olisi kai tuo 720p tarkkuuskin jo huomattava parannus vai mitä? Eli kannattaako ostaa tämä laite?
Kyllä juuri muistikortin kautta päivitin omani, varsin simppeli toimenpide. Varmasti hintansa arvoinen jos ei ajattele dts master audiota tarvitsevansa, kun näyttäisi että sitä laite ei tue.
Tuli luettua hieman enemmän näistä Philipseistä ja ilmeisesti siellä jo jotain perverssiä meneillä malliin "DTS-HD Master Audio Essential". Kun luin asiasta enemmän niin esiin pompsahti seuraava posti. Lyhyesti: ilmeisesti soittimen dekooderi-puolta on heikennetty siten, että soitin ei täydellisesti dekoodaa kaikkia formaatteja "täydellisesti" vaan esim. "perus"-DTS -puolelta tulee vaan core ulos, DTS ES, DTS ES Discrete 6.1, DTS 96/24, DTS Neo:6 -laajennuksista ei sen kummemmin välitetä vaan noista ääniraidoista tulee ulos pelkkä core. Huomioitavaa on kuitenkin, että DTS HD MA näköjään osataan dekoodata ilman ongelmia eli tässä tapauksessa ei jäädä pelkkään coreen. Sinänsä tällä ei ole merkitystä jos joka tapauksessa kaikki halutaan bitstreamata vahvistimelle ja toisaalta näyttää sitä, että tässä tapauksessa soitin oikeasti kyselisi waffilta, että mitä se osaa dekoodata jolloin nämä puuttuvatkin kodekit bitstreamattaisiin vahvistimelle. Pulassa ollaan (näiden tiputettujen kodekkien osalta) jos aivan ehdottomasti halutaan PCM:ää vahvistimelle HDMI:n kautta tai halutaan pitäytyä soittimen analogiliitännöissä (esim. BDP7300:ssä vain 5.1 liitännät...). Noh, jostakin sen halvan hinnan pitää tulla..