Minkä merkkistä ja makuista pakastepizzaa syö keskiverto plazalainen? Itselleni maistuu lähes yksinomaan Lidlin salami pizzat. 3kpl paketeissa myydään, kappalehinta on muistaakseni luokkaa 1.20-1.30eur, ei tule paljon katseltua hintoja, mutta suunnilleen saman mitä prismassa maksaa roiskeläppä.. Todella maukkaita! En ole kyllästynyt salamiin, vaikka en ole ostanut muuta makua vuoteen. Toki ne muutkin lidlin pizzat hyviä olivat, nyt vain tuo salami jäänyt lemppariksi. X-Tra on ehkä heikoin kokemus ikinä. Myydään 2kpl paketeissa. Mauton ja täytteenä ilmeisesti jotain erittäin mössöistä teollisuusjätettä. Värjää jopa suupielet jollain erittäin tarttuvalla oranssilla aineella. Hyi. Grandiosa, ristorante, yms mainostetut merkit ovat kyllä suunnilleen syötäviä, mutta eivät mitenkään yllä Lidlin tasolle hinta/laatusuhteessa.
Ostin noita Lidlin salamipizzoja parin vuoden tauon jälkeen. Ihan kuin maku olisi muuttunut, tomaattikastike tai mikä lie ketsuppi ei maistunut niin hyvältä kuin aiemmin. Mutta kyllä niitä tuohon hintaan kuitenkin syö. Aikoinaan maistoin myös Lidlin kinkku-sienipizzaa, mutta se ei kolahtanut vahvan makuisten sienien takia. Grandiosoista tuo Big One Classic on hyvää ja nälkäkin lähtee. Muutkaan Grandiosat eivät ole hassumpia. Pirkan aikaisempi salami-kiviuunipizza oli myös hyvää, onkohan tämä sitten sitä samaa uudessa pakkauksessa, en tiedä... Muita pakastepizzoja en ole uskaltanut kokeilla, toivottavasti tänne tulee hyviä vinkkejä. (Linkitetään nyt Känkky.comin pakastepizzatestit muutaman vuoden takaa: Osa 1 ja Osa 2.)
Liiterin pizzat ovat "ruokaisia hintaansa nähden". Makua niissä ei oikeastaan ole, maun illuusio syntyy suuresta suolaisuudesta ja massiivisesta rasvaisuudesta. Itse nekin pitää maustaa jos haluaa enemmän makua, vaikkapa pippuria. Terveelliseksi ei kannata haukkua, sydänkohtaustahan näillä itselleen kerjää. Eniten ostamani malli on Trattoria Alfredo Pizza Salami. http://www.dooyoo.de/tiefkuehlkost/trattoria-alfredo-pizza-salami/ Dr.Oetker Ristorante Pizza Spinaci eli Pinaattipizza on lempparini: http://www.oetker.us/en/product/ristorante-pizza/pizza-spinaci Tässä on paras maku. Muiden valmistajien (liiteri tms.) pinaattipizzat ovat mauttomia ja vetisiä, hirvittäviä imitaatioita, joihin ei kannata sortua kuin viimeisessä hengenhädässä. Eli kun pinaattia haluan, haen tämän ainoan oikean version. Dr.Oetker Ristorante Pollo Pizza eli KanaPizza on toinen saman merkin tuote, jota toistuvasti käytän: http://www.ocado.com/webshop/product/DrOetker-Ristorante-Pollo-Pizza/29559011 Muita saman valmistajan makujakin joskus testailen, mutta en käytä toistuvasti: Ristorante Pizza Vegetale Ristorante Pizza Tonno Ristorante Pizza Salame Ristorante Pizza Mozzarella Ristorante Pizza Quattro Formaggi Ristorante Pizza Speciale Ristorante Pizza Hawaii Ristorante Pizza Quattro Stagioni Ristorante Pizza Prosciutto Ristorante Pizza Bolognese Ristorante Pizza Leggera (Kevyempi mozzarella-pizza) Ristorante Piccolissima Mozzarella Ristorante Piccolissima Pepperoni-Salami Apetit Bolognese Twin eli Jauheliha-paprikapizza; 2 kpl pahvilaatikossa: http://www.apetit.com/tuotteet/nayta/bolognese_twin Näitä ostan ABC-huoltamolta, ovat edullisia ja "kuvittelee syövänsä paljon" kun vetää lärviin 2 kpl näitä ohuita lättyjä. Maultaan nämä halpikset ovat erittäin miellyttäviä, eivät liian epäterveellisen oloisia. Mukavia, neutraaleja, takuutuotteita. Laihoja tietysti, mutta minä tykkään, että täytettä on vähän ja rapeaa pizzapohjaa enemmän. Uunissa siis pakastepizzani aina lämmitän, en mikroaalloilla. Vaadin rapeutta. 22 minuuttia 220 asteen lämpötila, kiertoilma, näin ohjelmoin monitoimiuunini. Vaikka paketissa aina sanotaan 15 minuuttia tai jotain. Höpö höpö, vaadin rouskuvaa rapeutta.
Grandiosa Mexicana on varmaan suosikki pakastepizzani. Lidlin pizzojakin olen joskus ostanut, mut ne on kyl tosiaan liian suolaisia + rasvaisia..mut krapulapizzaksi ne on kyllä mainioita.
Apetit Bolognese lätty "tuunattuna" ja Pizza Prontossa paistettuna on täällä toimivaksi havaittu ratkaisu. Tosin tää ei varsinaisesti ole mikään terveys-versio... Tuunaus: 1. Pizza hetkeksi pöydälle sulamaan, jos se on ihan jäässä. 2. El Yucateco Red Habanero soosia hieman sulaneen pizzan päälle. 3. Muutama (6-8) siivu meetvurstia tai salamia soosin päälle. 4. Maun mukaan sinihomejuustoa seuraavaksi. (4.5. Ananasta palasina, jos siitä tykkää) 5. Riittävästi juustoraastetta (emmental+mozzarella) päälle. 6. Savuchilijauhetta (chipotlea) oman maun mukaan joko tässä vaiheessa tai vasta paistetun pizzan päälle. Paistaminen Prontossa: 1. Paistolevy kuumaksi termarin asennolla 1,5. 2. Pizza sisään ja termari asentoon 2,25. 3. Pizza pois, kun juusto rupeaa ottamaan väriä. Ja sit ei ku ääntä kohti! :thumbsup:
Salami pizza on mitä ihanteellisin valinta niihin päiviin ja tilanteisiin, joissa pakaste pizzaa yleensä nautin (=krapula). Rasva ja suolahan ne ovat kaksi kaikkein tärkeintä ravintoainetta, kuten varmaan jokainen muistaa jo koulun terveystiedon tunneilta. Ilman niitä ei vain pärjää. Hyvä vaan kun eivät pihistele niiden annostelussa.
Liiteriä suosin, mutta pimpattua. Eli pelkkä tomaattikastike + juusto pitsa (maksaa muistaakseni välillä jopa alle euron) ja päälle lidlistä juustoraastetta, chorizoa, sipulia, valkosipulia, paprikaa, oreganoa ja mustapippuria. Ei maksa juuri mitään ja voittaa minkä tahansa kokonaan pakastetun pitsan. Ja paistetaan tottakai pitsakiven päällä
Ristoranten Hawaii on yleensä kassissa, jos pizzan nälkä tulee. Jopa tulisen maukas ja rapea. Toisin kuin Lidlin halvat, mutta mauttomat. Paistoajaksi riittää 11-13 suosituksesta 12 minuuttia ohjelämmöllä tietenkin. Tokihan tuo Ristorante on kohtuu kallis, taitaa maksaa melkein kolme euroa kappale.
Lidlin salamipizza (se missä on kolme pizzaa samassa paketissa) yllätti kyllä positiivisesti maistuvuudessaan. Tosin pakestipizzoja en ole koskaan kauheasti harrastanut (on ollut ehkä vähän sellainen suhtautuminen, että on roskaruokaa ja sitten on halpispakasteroskaruokaa). Grandiosan (olikosse) Double Pepperoni -pannupizzaa olen myös maistanut, ja vaikka koko ja ulkonäkö ovat plussaa, niin jotenkin aina sellaisen syönnin jälkeen on jäänyt närästävä ähkyolo.
Phelin on asian ytimessä. Ristoranten vege on vastaantulleista pakastepizzoista ainoa, jota parhaimmillaan voisi kutsua jopa herkulliseksi ("parhaimmillaan" siksi, koska yksilöiden välillä on välillä yllättävänkin paljon makuvaihtelua).
Itse pidän niistä pienistä salamipizzoista joita on paketissa vissiin yhdeksän kappaletta. Valmistajaa en muista. Kallista taitaa olla syöntimäärään nähden, joten onkohan mikään muu halvempi salamipizza noiden makuista? Lidlin pizzaa voisin kyllä kokeilla. Semmoisen kyssärin voisin kaikille heittää, että onko kukaan törmännyt pizzaan joka oikeasti on samannäköinen kuin paketin kannessa?
Parasta pakastepizzaa ovat Pirkan kiviuunipizzat. Salami, mozzarella ja tonnikala ainakin rulettaa. Ei ole näihin tutustumisen jälkeen esim. Öetkeriin (vai mikä se nyt on) tarvinnut palata. Liiterin pizzat on tosin vielä testaamatta, voisi mielenkiinnosta kokeilla niitäkin.
Apetit Americanaa on tullut töissä syötyä lounaalla n. 5-6 vuotta, joka päivä. Hinta-laatu suhde loistava ja makukin ilmeisesti on kohdallaan, koska reilut tuhat jo syötynä . Myydään 5 kpl paketeissa ja Prisman hinta n. 7,65 .
Ristoranten Vegetable sekä Pollo. Lidlin Mexico-teemaviikoilla myytävä El Tequito-pizza on myös oikein ruokaisa.
Jep! Minustakin tuo spaghettipizza on parasta Parhaita pakastepizzoja on minunkin mielestä Lidlin salamipizzat jotka ovat voittaneetkin useamman testin sekä ne mitä myydään 6 kappaleen paketissa, olisiko ollut kinkku-ananas. Viimeksi söin Ristoranten Hawai pizzan joka oli aivan kauheata! Maistui ihan muoville. Kyllä! Muistin poistaa muovin pizzan ympäriltä
Duunarin kun ei kannata suosia halpaa, niin en ole vieläkään lidlissä käyny. Muiden kauppojen valikoimasta Mozzarella pizzojen ehdoton kuningas on Pirkka. Maustamattomana enemmän makua kuin kilpailijoissa.