Kyllähän tuo edellämainittu linkki toimii ja soittimia on, hintaa tosin 60e enemmän. Eli tarjous meni. Mutta näkyy noita tarjouksia vähän väliä olevan, ei siitä ole kauaa kun Philipsin 3-tonnista sai "simo vaatehuoneelta moi" -hintaan.
Juu, taisi tosiaan olla vain viikonlopun tuo tarjous. Harmi, kun itse mietin vähän liian pitkään. Mutta ei ne hinnat nyt ainakaan nouse, joten odotellaan, että saa jostain muualta samaan hintaan tai alle. Ja minähän en tuosta Sonysta ainakaan maksa yhtään enempää kuin 99 , koska jo kerran sen olisi tuohon hintaan saanut.
Onko s363 ja s360 muuta eroa kuin valaistu kake (s363) ja DTS®-HD Master Audio -dekoodaus (s360) ja teenkö mitään tolla DTS®-HD Master Audio -dekoodauksella jos av vahvistin on Marantz sr6003 Olenko käsittäny oikein et ne ois muuten samat laitteet ... Ja eikös tuo s360 oo se vanhempi ja saakos sitä sit päiviteltyä uusilla firmiksillä?
Oletan, että Maranzissasi on sitten DTS-HD MA -dekooderi (en jaksa googlata), joten merkitystä on lähinnä silloin, jos haluat kuunnella 'secondary audio trackia', jolloin DTS-HD MA -raita on dekoodattava soittimessa, pudotettava corelle (okei, maailmassa on joku 2 soitinta, millä tuon saa HD:nä), miksattava secondary track mukaan ja puskettava PCM:nä vahvistimelle. Eli jos ei dekoodaa, et kuuntele sitten noita secondary trackejakaan. Mutta jos et niistä välitä, niin..?
Marasta kyllä löytyy toi DTS-HD MA dekooderi... Yritin kyllä googlata mitä toi secondary track tarkottaa ja ei kyllä mulle ihan selvinny:hitme: Viitsitkö selventää? Entäs osaisko joku sanoo kumpi ois järkevämpi ostos jos ois vaan nää kaks vaihtoehtoo (s363, s360)?
Secondary track on tähän asti yleensä ollut käytössä näissä kommenttiraidoissa yhdessä kuva-kuvassa toiminnon kanssa ie elokuvaa katsoessa ruutuun hyppää pikkuikkunaan puhuva pää tai ilmestyy jotain muuta lystiä sisältöä; siihen liittyvä ääniraita on secondary track. Erona siis vanhojen dvd-elokuvien kommenttiraitioihin, alkuperäinen ääniraita pyörii koko ajan ja sen mukaan miksataan tarpeen mukaan toinen erillinen raita - dvdllähän se oli aina se yksi raita kerrallaan, joista kommenttiraita usein 2ch. Itsellä on dekoodaus vahvistimessa, jonka vaihdan lennosta parin napin painalluksella tarvittaessa soittimeen. Muistaakseni sonyssa pitää pysäyttää leffa ja käydä valikosta hieromassa. Itse ostaisin sen, missä on dekooderit pelkästään sitä edellyttävien extrojen takia ja koska en näe järkeä ostaa ominaisuuksiltaan karsittuja laitteita parin euron säästön toivossa, mutta jos koko soitin on tulossa vain parin vuoden ajaksi palvelukseen tai et extroja katso...?
Palloillut S360:n ja Philipsin BDP3000:n välillä. Kumpikampi? Kysymys: Saako Sonyllä katseltua eri regionien DVD-leffoja ilman kolvauskikkailuita tai muita haksonkeja? Philipsillä tuo onnistuu kakella naputtelemalla. Jos Sonyllä on mahdollisuus vaihtaa regionia tarvittaessa, niin Philipsin valitetun judddderoinnin vuoksi täytyy Sonyyn kallistua, vaikka halpoja laitteitahan nuo molemmat ovat. Kitoos
Sonyn saa aluevapaaksi ohjelmoitavalla kakella, mutta ainoastaan dvd-puolelle. Blu-ray vaatii hardware-modin vissiin suunnilleen kaikilla soittimilla, paitsi oppo bdp-83, jossa tuo onnistuu firmiksellä. Se tosin pitää aina uusia, kun tulee uusi virallinen firmis.
Ei kallista, e-baysta esmes saa käsittääkseni sellaisen "paina tästä nappia kerran" ohjelmoidun 10-15e.
Itse maksoin -posteineen- hieman reilun kympin, siis uudesta kakesta. Hieman vajaa vuosi sitten. Kts. tämä viesti. Tuossa ketjussa on muutakin juttua aiheeseen liittyen, eli onnistuu muillakin kakeilla, ei siis kuitenkaan Sonyn omalla.
Paikallinen Gigantti myy Sony Blu-ray-soitin BDPS360B soitinta ovh.159Eur ja kun tinkasin vähän hinta putos 125Eur. Varasin välittömästi yhden Tuo on varmasti hintaansa parhaimpia soittimia...
Mieli oli jo pitempään tehnyt A-alueen blu-ray-soitinta sikäläisten levyjen toistamiseen, koska tietokoneella katsottaessa käyttömukavuus on rajallinen ja ongelmia ilmenee (varsinkin kuvan ja äänen epäsynkronisuus). Ennestään käytössä on modifioitu Sony BDP-S350 eurooppalaisten levyjen pyörittämiseen, joten miksi suotta vaihtaa hyvää merkkiä? Katselin Ebaysta käytettyjä laitteita, ja niitä olisi saanut melko halvalla, mutta harva myyjä suostui toimittamaan Pohjois-Amerikan ulkopuolelle. Sitten löytyi liike, joka myi uutta laitetta BDP-S360 hintaan 100 $ + postikulut ja toimitti myös Eurooppaan. Ei muuta kuin ostamaan. Ostin laitteen 2.3. ja maksoin 3.3., ja samana päivänä se lähti lentopostissa. Sain myyjältä lähetyksen viivakoodin, jonka avulla pakettia saattoi seurata. Maanantaiaamuna 8.3. se saapui Helsinki-Vantaalle ja oli jo illalla Helsingin tullipostissa. Tänään hain paketin. Mielestäni sain uuden laitteen ihan kohtuuhintaan, kun dollarin kurssi on noinkin alhaalla. Ulkoisesti S360 on ehkä hiukan linjakkaampi kuin S350 ja melko pienikokoinen, ainakin jos ajattelee jotain 1980-luvun CD-soitinta: Kaukosäädin on hiukan pienempi kuin S350:n mukana tullut. Ongelmana tietysti on se, että molemmat laitteet totellevat toistensa kaukosäädintä. Täytyy kai peittää anturi aina siitä soittimesta jota ei käytä. (Uusi kaukosäädin vaikuttaa hiukan loogisemmalta.) Vasemmalla S350:n kaukosäädin (RMT-B102P) ja oikealla S360:n kaukosäädin (RMT-B104A): Kokeilemaan en ole vielä päässyt, koska saan vasta huomenna muuntajan. Toivottavasti soitin sitten toimii tavallisen suojaerotusmuuntajan kanssa. En ole varma, antaako kyseinen muuntaja ulos 50 vai 60 Hz:n vaihtovirtaa ja onko sillä merkitystä vai tarvittaisiinko jonkinlaista taajuusmuutinta. Onko yleensä mahdollista asennuttaa tämäntyyppiseen laitteeseen meikäläistä virtalähdettä?
Mitäs takapaneelissa lukee sähköjohdon vieressä? Jos siellä lukee jotain sentapaista, että 50-60Hz ja 110-240V niin sitten et tarvitse muuntajaa lainkaan (johtoadapteri tai johdon vaihto riittää). Jos epäilyttää niin näppää merkinnöistä kuva tänne.
Kilven mukaan laite huolii vain "~AC 120 V 60 Hz". (Eurooppalaisilla malleilla käy 120240 V.) Myöskään mukana tullut töpseli ei sovi suomalaiseen pistorasiaan.
Muuntajan kanssa ei ollut ongelmia. Laite toimii kuin unelma tosin koneisto korahtelee selvästi äänekkäämmin kuin S350. 25 Hz:n video ei tällä laitteella näy (aluevapailla levyillä). Laitteen ohjelmistoversio oli käyttöönotettaessa 11.1.006, ja se latasi kiltisti verkosta version 11.4.007. Myös ongelmallinen W.-levy toimii tässä laitteessa moitteettomasti. BD-Live-sisältö siirtyy laitteiden välillä USB-muistin mukana.
Dvd-lukituksen saa purettua myös Symbia. S60 3rd ed. alustaisilla puhelimilla eli esim. käytännössä kaikilla N-sarjan Nokialaisilla. Avforumsilla on ohjeet.
Gigantin tänään ilmestyneessä mainoslehdessä oli, 900kpl rajoitettu erä joten eiköhän tuo ihan koko maassa ole.