NO NIIN! Nyt tuli sitten ostettua Cittarista sitä Dr. Oetkerin Ristorante Salamea. Kiertoilmauunilla sen äsken tekaisin ja söin. Jotenkin siitä jäi hyvin neutraali fiilis. Pizza oli ihan hyvää ja lopuksi jäi kevyt olo mikä on ihan juttu. Toisaalta mitään makuelämystä ei sinänsä syntynyt, vaikka se edustikin syömieni pakastepizzojen kärkipäätä. Kun ottaa huomioon Lidlin pizzojen hinnan (ja että Lidlistä saa 2-3 pizzaa siinä missä Cittarissa saa yhden pizzan) ja Alfredo Specialen loistavan maun, niin jatkan Liiteri-pizzojen syömistä ja jätän Ötkerit muistoihin. :naminami:
Mitä ootko liittyny plazalle 2 vuotiaana? ( Join Date: Aug 2001, ja videolla esiintyjä noin 10 vuotias )
Pirkkaa suosittelisin vielä kokeilemaan, jos on testaamatta. Salami sieltä on oma suosikki edelleen. Pitäisi itse noita Ötkerin spesiaaleja joskus maistaa...
Itselleni maistuu myös Lidl:in salamipizza. Yllättävän hyvä hinta-laatu suhde ja maku on niin maukas. Lisäksi kun ostaa 3 samassa riittää kaverille kans.
Tuntuisi että Lidlin Legendaarisen Salami Pitsan hintaa on hivutettu ylös päin pikkuhiljaa. Nykyään ilkeävät tuosta herkusta pyytää jopa 3,99/paketti! Ei toisaalta paha hinta näinkään, mutta muistelisin että joskus oli aika jolloin paketin hinta alkoi vielä kakkosella.
Hyvä idea. Lempimakkarani sattuu olemaa Chorizo-grillimakkara (Camping?), jota ei enää mistään tunnu saavan. Kun sen polttavaan makuun muinoin totuin, eivät muut makkarat enää ole kelvanneet. Jonkun pienvalmistajan chorizo-makkaroita olen kerran maistellut, mutta en tykännyt. Nyt edes Pizzan avulla voisin taas lempimakkaratyyppiäni päästä nuolemaan. Siis syömällä mainittua Liiterin uutuuspizzaa.
Ei edes ole uutuus (ollut jo monta kertaa meksikoviikkojen yhteydessä myynnissä) eikä tuo kyllä valitettavasti mitenkään ihmeellinen lätty ole. Jatkan siis Pirkan Kiviuunipyörylöiden ja Casa di Mamojen mussuttamista.
Ei ole hajuakaan mitä tarkoittamasi Chorizo-grillimakkara on, mutta oikea chorizo sisältää paprikaa ja valkosipulia, eikä todellakaan ole tulista, mutta kylläkin voimakkaan makuista.
Oliskohan DVB-G:n tarkoittama makkara Kabanossi Habanero? Tuo on kieltämättä melko hyvää. http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=4497.0
Tulista se nimenomaan oli. Varmaan siksi myynti loppuikin, liian tulista suomalaisen suuhun. Camping-grillimakkaraperheen jäsen, ellen aivan väärin muista. Maapallon paras grillimakkara. Piste. Siis minun mielestäni, makuasioissahan ei virallista lakisääteistä totuutta vallitse. Ehkä se virallisesti määritellen oli chili-chorizo noin mausteidensa puolesta (en muista tuoteselostetta), mutta pakettiin printattu nimi oli pelkkä Chorizo, Chiliä ei siis mainittu.
Vuonna 2001 tuota viimeksi olen kaupoissa nähnyt. Oli kyllä paras peruskyrsä. Siis Camping Chorizo. IMO oli tulisempaa kuin nämä Kabanossi/wilhelm chilit tai habanerot, ilmankos ei menestynyt. Saatanan kalakeitto ja hernekeittokansa!
Testattu on, vedin laatikollisen eli 2 kpl 350 g lättyä juuri lärviin. Paras Liiterin myymä pizza minun mielestäni. Aavistus tulisuutta, hento tosin. Makua piisasi reilusti. Erinomainen kokonaisuus, en tiedä miten tätä voisi parannella, kelpaa juuri sellaisenaan. Tämän toivoisi jäävän vakio-ohjelmaan, näitä ostaisin jatkossakin. 100% varmuudella tämä pizza täten poistetaan tuotannosta ja resepti hävitetään maapallolta ja kokit tapetaan, jotta minulle ei jäisi mitään mahdollisuutta nauttia tuotteesta. Samoinhan tehtiin Chorizo-makkarani kanssa. Kaikki mihin minä miellyn, katoaa maapallolta pysyvästi. Mafia vainoaa minun makuaistiani.
eli kiva kun näitä tykkäsin ostaa ja 1,09e hinnan sijaan ovatkin 1,69e prismassa. tai 1,29e sijaan ovat 1,79e jyväskylän keskustan sokoksen mestarin herkussa. ja sitten kehtaavat myydä tarjouksessa 4kpl 5e (1,25e/kpl) prismassa joka ei edes ole halvempi kuin aiemmin. kyllä on katteet kohillaan jos noussu tuotot moninkertaisesti. syytä moiseen jättimäiseen hinnannousuun voikin vaan ihmetellä, lieköhän syynä se että muita pizzoja ei huvittanut ostaa kun nämä sen verran edullisempia. kebab pizza on ehdoton suosikkini, mutta haistakaa ****, siirryn lidlin juustopizzaan ja ostan omat kebabit ja paprikat päälle. siinä on ainakin juustoa kerrakseen
Paras pakastepizza on Pirkka Salami kiviuunipizza K-Marktista. Ihanan makuista salamia ja juusto on hyvänmakuista. Oikein maistuva pizza ja oli itellenikin yllätys kuinka hyvä pizza tuli pakastealtaasta ja vielä Pirkka nimellä. Pointsit tämän kokille. Vieresen kebab pizzerian salamipizza häviää maulle reilusti tälle joten ei edes mennä enää siihen pizzalle. Toinen ihan ok näistä on se hawaji tosin ei yhtäpaljon makua tässä. Rucolaversiokin hyvää mutta voiton vie näistä Salami. Ihan mielenkiinnosta kirjoittelen tässä että tämä pirkan salamipizza taitaa olla viereisen k-marketin myydyin pizza sillä aina vain ne viimiset kaksi jälellä kun meen ostamaan, ristorantet tuntuu pysyvän pakaste altaassa ilman ostajia ja grandiosalla on jokunen fani. Vinkki: Älä anna juuston kovettua uunissa. Laita uuni 220 astetta ja juuri kun uuni lämmittyy 220 asteeseen pizza pois sillai, että juusto on ihanan notkeaa ja suussa sulavaa.
Pirkkahan voitti kuningaskuluttajan testinkin http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/04/02/pizzatestissa-selkeita-eroja-pirkka-maistui-parhaiten
^ Huomasin saman, eikä tuo pahemmin yllättänyt. Pirkan pizzoja on jo muutama vuosi tullut vedeltyä, hyvästä syystä. Kokeilin itse sunnuntaina sellaista Oetkerin isoa Rustico-pizzaa. Täytteenä kinkkua ja herkkusieniä, painoa 575 grammaa. Pettymys. Hirveä määrä kinkkua, sieniä ei paljoakaan. Olisi saanut vähän tasaisempi suhde olla. Enkä pahemmin pizzan maustakaan perustanut, häviää esim. juuri Pirkan Americanalle kirkkaasti. Liekö se pepperoni-Rustica parempi, en välttämättä viitsi lähteä testaamaan. Ehkä jollekin toimii paremmin, mutta en pysty suosittelemaan. Ihan ok siis toki, mutta paljon parempaa on tarjolla. Lidlissä ei muuten ole tainnut pitkään aikaan olla salamipizzat tarjouksessa? Senkin takia tullut Pirkalla vain mentyä.
Big One on edelleenkin voittamaton. Varsinkin, kun sen paistaa rapeaksi. Jos se jää sisältä liian pehmeäksi, niin sitten se ei kovin kummoista ole.