Kuulostaa ihan perkeleen hyvälle. Mietin vain miten toimii jos koskenlaskijan tilalle laittaa vuohenjuustoa... :thumbsup:
Valitettavasti on todettava, että vaikka en pidä Atrian tuotteista enkä asiakaspalvelusta, niin a-luokan makkaroista kuitenkin Vilhelmi on paras. Ja yleensä on ollut tapana syödä makkara ihan normaalimallina ilman mitään chili-pekoni-savupupu-viherpippuri-homostelua, korkeintaan juustotäytteellä (esim Kabanossi).
Ja minun mielestäni taas juusto täytyy makkarasta unohtaa jos haluaa kiinteää lihaa suuhunsa työntää. Juustomakkarat tahtovat olla aika vetistä huttua.
Täällä syödään mieluiten ihan hiillosmakkaraa. Pidetään makkarat makkaroina ja lihat lihoina. :thumbsup: Jotenkin nuo a-luokan makkarat vaan ovat sekä koostumukselta että maulta sen verran huonoja, että ei kiitos. Mutta on tuo makkarakin kyllä kallista. Ja olikohan taas sen 5% viime kesästä noussut makkaroiden hinnat.
Saman olen myös todennut. Liha lihana ja soosit erikseen, tosin mun mielestä toi chili-pekoni-savupupu-viherpippuri härpäkkä kuulostaa vähemmän GAY:ltä kuin lihaisa kyrsä jonka täytteenä on kellahtavaa juustoa.
Habanero on ainut "lisuke" jonka makkaraani huolin ulkoisesti lisätyn sinapin lisäksi. Kyllähän nuo juustomakkarat ym. on sellasia tissiposkien värkkejä.
Wilhelmit istuu parhaiten omaan makuhermoon. Perinteinen, tai sitten juustollinen versio. Jauhomakkaroista en tykkää. Lihaa ei hirveästi ole tullut grillattua, viime kesänä tuli iskettyä vartaaseen broileria, kirjolohta, salamia ja tomaattia.
Se johtuu vain tosta sun muotoilusta No joo, kuten sanoin, korkeintaan juustotäyte, ei muita makuhäiriöitä (toki jälkiasenteiset varusteet käy, lähinnä sinappi). Jos sen kyrsän kypsäksi asti vetäsee, niin ritilän välistä hiilille ne juustot kyllä sieltä ehtii valahtaa. Joskus tossa talven mittaan on tullut noita grillivastuksella uunissa lämmiteltyä ja ohan se melko kauhea sotku siinä pellillä. Mutta tuo kypsyysaste-asia on semmonen aika tarkka homma noissa a-luokan makkaroissa, ainakin mun mielestä. Ei liian kypsä mutta kun sen pitäis kumminkin olla kypsä. Niin ja toiset haluaa kyrsän mustana ja toiset sopivan ruskeana (näin seksimessujenkin alla puhun edelleen makkarasta).
Niille, jotka eivät ole päässeet maistamaan hevosen sisäfilettä, niin suosittelen kokeilemaan kun tilaisuus tulee. Harvemmin saatavilla, mutta silloin tällöin löytyy parempien markettien lihatiskeiltäkin.
Ja jos on fyffee sen verran että hirvensisäfilettä saa kaupasta kotiin niin sehän vasta mureeta on. Eipä muistaakseni mureempaa pihvilihaa ole tullu vastaan...
Näitä samoja sanoja olisin voinut käyttää tuon hevosen sisäfileen kohdalla. Pitänee yrittää kaivaa tätä verrokiksi kun eteen tulee. Nimenomaisesti se mureus siinä lihassa on aivan eri dekadilla nautaan tai muihin maistamiini punaisiin lihoihin verrattuna.
Lidl myy näitä GrilliMaisteri-grillipihvejä jms. Oli melkoisen hyvä tuo uutuusmaku, eli BBQ-Chlimarinoitu Porsaan ulkofileepihvi. Tietenki marinaadisoosi ois voinu olla tulisempaakin, mutta ainakin itse pihvi kolahti omaan makuun. Näitä tullaan grillaamaan jatkossakin..
Tätä tuli päivällä kokeiltua. Tosin maustamattomana versiona, heitin itse päälle pippurisekoituksen ja merisuolaa, kelmuun muutamaksi tunniksi jääkaappiin. Lopuksi päälle Lapin Kultaa. Hyvää kieltämättä tuli, mutta ensi kerralla täytyy tehdä muutamia muutoksia. Maustumaan jo edellisenä iltana ja olueksi jotain voimakkaampaa.