Juh. Itseä huvitti vain tuo ketju, missä mulla oli vdac, minidsp ja antimode, eli tuo muunnos tuli tehtyä ihan riittävän monta kertaa. Hyvältähän se silti kuulosti. Mutta kaippa tuon voisi hoitaa yhdessäkin purkissa.
Kumpi kannattaisi valita etuvahvistimen perään (nimellinen antojännite 1,0-1,2 V), RevA vai RevB? Mistä virtalähde boksille? Onko riski hurinaan? Onnistuuko 2 way Advanced 21 -plugarilla siis sekä kahden kaiuttimen että subbarin korjaus (laitteessahan on stereo-sisääntulo ja kaksi stereo-lähtöä) niin, että subbarille materiaali jaettaisiin stereo-äänestä? Tämmösiä tähän väliin. Houkuttelisi kyllä hintansa puolesta. Miltä kuulostaa koko äänialueen korjaimena?
Joku perus usb virtalähde riittänee, itsellä oli läppärin perässä usb kaapelilla... Tuota rev A / B voi vaihtaa jumpperilla, itsellä lähteenä ollut mufi v-dac ii vaati tuon jumpperin siirtämistä 1,2v asentoon.
Tuo B on muistaakseni 2,0 V. Ehkä se sitte. Heikkeneekö korjauksen laatu, jos herkkyys on 2 V, mutta sisääntuleva signaali korkeintaan esmes 1,2 V?
Tää tyhmä kyselee että mikähän mahtaa olla MiniDSP:ssä LPF maksimi (vai onko se ny minimi)arvo ? (Mietin että sopisko tämä buttkickerille.) Osaako joku kenties siis kertoa saako tähän sen 10-25hz LPF:lle arvoksi, entäpä löytyykö tästä mitään kiinteää (tai ohitettavaa) subsonicia ?
10 Hz näyttää olevan alin suotimelle asetettava arvo. En tiedä onko laitteistossa jotain rajoitusta, eli jos käyttäisi vain alipäästöä, niin mikä olisi läpi tulevan signaalin alaraja.
Kuinkahan paljon tämä laite tuottaa säröä, kun sisäänmenevä signaali on 2.3v. RevB asetuksella speksien mukaan max input voltage tulisi olla 2v. Käyttäisin tätä aktiivikaiuttimien bassotoiston EQ:ttamiseen, joten kytkisin tämän jo DACin ja etuvahvistimen väliin. Kaikki laitteet on kiinni DACissa (Cambridge audio dacmagic 100).