Horizon: An American Saga - (2024 - )

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana KILLPATRICK, 27.02.2024.

  1. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 739
    Saadut tykkäykset:
    1 290
    Tuosta Costnerin Horizon leffasta on tullut traileri ulos:

    Warner Bros. has provided us with an official domestic trailer for Costner's Horizon: An American Saga(2024), starring Sam Worthington, Sienna Miller, Kevin Costner, Jamie Campbell Bower, and Luke Wilson. The film is set to open in theaters across the nation on June 28.

    Studio description: Academy Award-winning visionary filmmaker Kevin Costner directs New Line Cinema's vast "Horizon: An American Saga" Chapters One and Two, a multi-faceted chronicle covering the Civil War expansion and settlement of the American West. A story of America too big for one film, this true cinematic event also stars Costner, who co-writes with Jon Baird ("The Explorers Guild") and produces through his Territory Pictures.

    In the great tradition of Warner Bros. Pictures' iconic Westerns, "Horizon: An American Saga" explores the lure of the Old West and how it was won—and lost—through the blood, sweat and tears of many. Spanning the four years of the Civil War, from 1861 to 1865, Costner's ambitious cinematic adventure will take audiences on an emotional journey across a country at war with itself, experienced through the lens of families, friends and foes all attempting to discover what it truly means to be the United States of America.

    Costner stars alongside an impressive ensemble cast that includes Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Owen Crow Shoe, Tatanka Means, Ella Hunt, Tim Guinee, Danny Huston, Colin Cunningham, Scott Haze, Tom Payne, Abbey Lee, Michael Rooker, Will Patton, Georgia MacPhail, Douglas Smith, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jamie Campbell Bower, Alejandro Edda, Wasé Winyan Chief, Michael Anganaro, Angus Macfadyen, Jon Beavers, Alex Nibley, Kathleen Quinlan, Etienne Kellici, Amos Jason Charging Cloud, Bodhi Okuma Linton, Gregory Cruz, James Russo, Jeff Fahey, David O'Hara, Chris Conner, Leroy M. Silva, Bernardo Velasco, Tom Everett, Glynn Turman, Giovanni Ribisi and more.

    Costner returns to directing for the first time since his 2003 critically acclaimed hit "Open Range," and revisits Civil War-era America, the setting for his 1990 blockbuster and directorial debut, "Dances with Wolves," which won seven Academy Awards, including Best Picture and Best Director. He produces alongside Howard Kaplan and Mark Gillard, with Danny Peykoff, Robert Scannell, Armyan Bernstein, Charlie Lyons, Barry Berg and Rod Lake executive producing.

    Costner is joined behind the camera by director of photography J. Michael Muro ("Billionaire Boys Club," "Parker"), production designer Derek R. Hill ("Tom Clancy's Jack Ryan," "The Magnificent Seven"), editor Miklos Wright ("For All Mankind," "Open Range") and costume designer Lisa Lovaas ("Ambulance," "Transformers: The Last Knight"). The music is by Oscar nominee John Debney ("The Passion of the Christ," "The Greatest Showman").

    A New Line Cinema presentation of a Territory Pictures production, "Horizon: An American Saga" will be distributed by Warner Bros. Pictures. The films will be released in theaters nationwide, the first on June 28, 2024, the second on August 16, 2024.
     
  2. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 739
    Saadut tykkäykset:
    1 290
    Not fairing so well is Kevin Costner’s independently financed western “Horizon: An American Saga – Chapter 1” which is headed for a $4.3-4.6 million take on Friday and a $12 million opening weekend overall.

    That’s in line with the $14 million Costner’s last directorial effort, 2002’s “Open Range,” debuted to. However the new film came in at a costly budget which could be as high as $100 million. Reviews aren’t good either, just 38% (5.3/10) from critics on Rotten Tomatoes. Audiences are kinder at 71% (3.9/5).

    Ei näytä hyvältä tuon Costnerin kannalta. Itselle toki Costnerin westernit aina uppoaa, mutta voi tulla pahasti taakkiin, kun pisti omia rahoja ja on kallis avioero tuohon päälle.
    On ne taiteilijat eri sakkia. Paljonkohan ne olivat valmiita latomaan taaloja per jakso Yellowstonea jatkoon? Mutta ei, minä teen "Avatarin" ja vielä omilla rahoilla. Vahvasti näyttää siltä, että osia 3. ja 4. ei ainakaan nähdä, kun tuppaavat tuollaiset jatko-osat saavan aina vähemmän katsojia, mitä pidemmälle edetään. Varmaan tuon toisen osan saa raavittua kasaan huomattavasti pienemmällä budjetilla kuin 100 megaa.
     
  3. Oloneuvos49

    Oloneuvos49 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.11.2023
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika ihmeellistä prosenttilaskua!
     
  4. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 739
    Saadut tykkäykset:
    1 290
    Kieltämättä! Enpä tajunnut itse. Aika hämäävä, kun prosentit on varmaan suurimmalle osalle selkeämpiä.
    Kummatkohan pitävät paikkansa?
     
  5. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 739
    Saadut tykkäykset:
    1 290
    Luodaan nyt ihan oma ketju näille leffoille, kun Costnerin oma panostus tähän voimain ponnistukseen sen kyllä ansaitsee.

    Nyt tullut ilmi lisää, että toinen leffa on jo purkissa. Maksoi vähemmän 80 miljoonaa, mikä sekin mielestäni hurja summa. Kolmatta on aloitettu jo kuvaamaan, mutta kaikki rahoja ei ole vielä kasassa.
    Costnerin ehdoton oma vaatimus elokuvateatteri levityksestä pakotti hänet käyttämään yksityisiä sijoittajia ja lähes 40 miljoonaa omia rahoja, kun mini TV-sarja olisi todennäköisesti saanut rahat joko streemauksesta ja TV-Networkiltä.

    Toivotaan hyvää loppua. Varmaan voi vielä tehdä jonkun streemaus diilin ja leikata Costner-cutin.
     
  6. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 431
    Saadut tykkäykset:
    138
    Varsin huonohan tämä nyt sitten valitettavasti oli. Jotenkin uskomatonta miten tuollaiseen kolmetuntiseen laahusteluun ei saatu sisällettyä ei niin minkäänlaista tarinallista jännitettä, saatika yhtäkään mielenkiintoisen oloista hahmoa Costner mukaanlukien, joka oli kyllä kiltisti sanottuna ilmaisten itsekin kuin jokin paikalle väkisin raahattu tönkkö suolapatsas.

    Tokkopa tämä nyt toimisi mairittelevasti edes tv-sarjamuodossa, koska niin mitäänsanomattoman yhdentekevä ja hämmentävän tylsä tämä aloitus nyt ainakin oli. Jossain Lonesome Dovessa nyt vaikkapa esimerkiksi oli sentään hahmot välittömästi kunnossa esittäjiään myöten, mutta tässä ei ollut kyllä kerta kaikkiaan mitään mistä repiä innostumista jatkon suhteen.

    Harminloista, mutta nyt tuli kyllä sellainen hutikuti että huh huh ja voi voi. No ehkäpä Mr. Costner selviää tästäkin ainakin jotenkin siellä maatiloillaan. Sikaria suuhun tähtivaan alla syvällä huokauksella ja katsetta kohti uusia seikkailuja, jos ei nyt viihdemaailman parissa vähään aikaan, niin siellä omilla tiluksillaan sitten, jos ei muuten.
     
  7. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 739
    Saadut tykkäykset:
    1 290
    Paska. Toivoin niin kovasti Keviniltä onnistumista, kun kuulosti mielenkiintoiselta idealta neljä kolmetuntista elokuvaa juuri vähän tuohon Lonesome Dove tyyliin. Periaatteessa ne kaikki Lonesome Dove sarjat on ihan hyviä. Ei sitä ensimmäistä tietysti mikään voita, mutta mukavasti menee aika myöhempienkin kanssa.
     
  8. Pulse+

    Pulse+ Vakiokasvo

    Liittynyt:
    11.03.2004
    Viestejä:
    648
    Saadut tykkäykset:
    105
    Näköjään blu-ray.com sivun mukaan SF Films julkaisee tämän 4K UHD ja tavallisena Blu-ray versiona. Julkaisupäivämäärää ei tosin ole mainittu ainakaan vielä, mutta tiedot on tuonne joku lisännyt.
     
    KILLPATRICK tykkää tästä.
  9. Super-J

    Super-J Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 187
    Saadut tykkäykset:
    466
    Mahtaako tuo nyt niin huono olla, yleisö vaikuttaa kuitenkin pitäneen, katsoopa sitten rottentomatoesista tai imdb:stä. Ja pitää tosiaan huomata että kyse on leffasarjan ensimmäisestä osasta, ja sen on kai tarkoitus olla erilainen, realistisempi kuvaus villin lännen valloituksesta kuin mitä Hollywood on yleensä tuottanut. On myös todettava että a) trailerin perusteella se on ihan sitä samaa kamaa mitä länkkärit aina ja b) en ole vielä nähnyt tätä leffaa.
     
    KILLPATRICK tykkää tästä.
  10. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 366
    Saadut tykkäykset:
    622
  11. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 739
    Saadut tykkäykset:
    1 290
    Varmaan tuo osa 2. nähdään teattereissa, mutta osaa 3. ei ehkä edes kuvata loppuun.
    Toisaalta voivat joutua sen 2. osan myymään suoratoistopalvelulle. Mutta saavatko oikeasti tuon 80-100 megaa tuotantobudjetin myymällä on sitten toinen juttu, kun nyt kaikki haistaa veren meressä. Hauskaa tässä on se, että Kevin olisi todennäköisesti saanut esim 400 megaa tehdä tuon saagansa ja ei olisi ollut mitään huolta tulevaisuudesta, mutta kun meni ehdottomasti vaatimaan tuon teatterilevityksen.
     
  12. scented

    scented Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    2 069
    Saadut tykkäykset:
    292
    Meitsi diggas tästä suht paljon. Hyviä hahmoja löytyy sopivasti ja maisemat ovat kohdillaan. Juonessa hyvä idea kyhäillä kaupunkia Amerikan maalle, mistä alkuperäisväestö ei oikein diggaile ja siitähän saadaan soppa aikaan. Kyllä tätä olisi toiset 3h katsonut mielellään heti perään. 3/5.
     
    KILLPATRICK ja 100mo tykkäävät tästä.
  13. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 739
    Saadut tykkäykset:
    1 290
    https://www.darkhorizons.com/netflix-could-acquire-costners-horizon/

    Eiköhän me se toinen osa nähdä, kun se on jo purkissa. Minä luulen, että Kevin joutuu vain vähän nöyrtymään, jos haluaa osat 3. ja 4. kuvata. Tavallaan hänhän on saanut mitä halusi eli näytettyä sen ensimmäisen osan leffassa ja vaikka kohta vielä toisen. Miksei voisi myydä oikeuksia suoratoistopalvelulle? Olisihan se ollut edessä joka tapauksessa.

    Tuleehan tuo UHD ostettua ja varmasti on myös omaan makuun sopiva. Tässä joutuu korkeintaan miettimään, että katsooko heti vai odottaako, kun on kaikki neljä hyllyssä ja voi katsoa koko roskan putkeen.
     
  14. Super-J

    Super-J Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 187
    Saadut tykkäykset:
    466
    Tuli käytyä viikonloppuna katsomassa kun oli lopultakin aikaa. Ihan hyvä, mutta leffan lopetus oli editoitu huonosti, sanoisin jopa töpeksitty. Toki oletus lienee että kaikki tietävät kyseessä olevan elokuvasarjan ensimmäisen osan, mutta silti. Olisi tämän voinut paremminkin lopettaa kuin täysin satunnaisilta vaikuttaviin katkelmiin mistä-lie tulevan kakkososan kohtauksista - ainakin olettaisin että ne oli otteita tulevasta. Mitään siitä ei kuitenkaan sanottu. Itse olisin päättänyt leffan vaikka tylysti "to be continued" tai sitten "in the next episode" ja sitten vähän parempi teaseri tulevasta...

    Maisemat oli länkkäreiden peruskauraa ja niin oli kyllä kaikki ihmisetkin. Hyvin kuitenkin kuvattuna ja näyteltynä, siitä ei mitään pahaa sanottavaa ole. Katsojan vastuulle jätetään aika paljon, kun mitään ei selitetä eikä kerrota, pelkästään näytetään mitä tapahtuu, ja päähenkilöitäkin on tusinan verran. Ja sivuhahmoja vielä enemmän.

    4/5
     
  15. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 739
    Saadut tykkäykset:
    1 290