Onko kukaan ehtinyt maistamaan sitä uutuutta, joka on kai jotenkin sekoitus Mariannea ja Fazerin sinistä? Hyvää? Ja joku toinenkin uutuus olikohan, sekoitus Fazerin sinistä ja keksiä tms. Mites se? Vielä ei ole itse ehtinyt kokeilemaan...
Harmi kun en voi tuota Sinistä ja Marianne syödä, olen tuollaista yhdistelmää odottanut jo pitkään. nimim. Minttusuklaan, Sinisen ja Mariannen ystävä.
Jees makuelämys oli. Tosin suklaanrakennekin oli hieman erilainen ja vastasi siis sitä suklaata jota on Mariannen sisällä, eikä tuttua Fazerin Sinistä. Ei välttämättä huono asia, mutta huomattava ero ainakin oli (tai sitten kuvittelin).
maku on mitä mainioin, mutta jotenkin sellainen "hiekkaa suu täynnä" fiilis siinä on päällä, noh onneksi ei tarvitse tuotakaan gagaa syödä kuin vasta joulun jälkeen.
Taisitpa kuvitella. Lähempänä (jollei peräti samaa) se suklaa on Sinistä kuin Mariannea. Tuotteena ihan kiva, mutta en oikein ymmärrä, miksi tehdä minttusuklaan kanssa päällekkäinen tuote Suomen markkinoille, miksei vain ruveta myymään minttusuklaata isoissa levyissä maissakin.
Yksi levy tuli maisteltua tuota Marianne-makua ja namia oli. Ero normaaliin mintturakeiseen suklaaseen ei ole tosin kauhean iso.
Itse en erityisesti pitänyt. Mariannet erikseen kiitos, paljon parempaa niin nautittuna. On parempiakin vohvelisuklaita olemassa jos tätä voisi sellaiseksi mennä äkkipikaa kutsumaan.
Eli tarkennuksena niille jotka eivät ole maistaneet, nuo "rakeet" ovat siis minusta täsmälleen samanmakuisia kuin Mariannen kuori, ja loppu on Fazerin (sinistä) tai ainakin läheltä. Sama tulos tulisi varmaan jos laittaisi Marianneja ja sinisen levyn tehosekoittimeen.
Voit kuvitella tämän uuden Marianne-suklaan maun pesemällä ensin hampaat mintunmakuisella hammastahnalla ja syömällä sitten perinteistä Fazerin sinistä
Ensinnäkin: marianne-karkit ovat kyllä aivan perseestä. Juuri niitä karkkeja joita ajat sitten tuputettiin ties missä mummoloissa. Hyi hitto :sick: Tuo fazerin sininen + marianne ei ole sen parempi. Originaalin sinisen suklaan koko maku häviää tohon marianne moskaan. Ainoat hyvät mariannet ovat niitä pieniä palloja. Niitä voi laittaa esim. kakun päälle koristeeksi. Edit: Viikon verran ehtinyt lojua tuo avattu levy kaapissa. Tänään otin muutaman palan ja perhana sehän oli paljon parempaa kuin vasta avattuna Ei yhtä hyvää kuin normaali sininen, mutta kyllä tuota syö. Pienenä patukkana voisi vaihtelun vuoksi ostaa, isompana levynä suosin originaalia sinistä.
Marianne karkki on hyvää. Fazerin sininen on tosi hyvää. Em. namujen sekoitus on ihan älytön. Ihan ok suklaata, mutta huonompaa kuin Marianne ja Sininen erikseen. En osta toista kertaa. Olisi voinut olla huonompaakin tyyliin valkosuklaa Twix :sick:
Tämän threadin innoittamana ostin levyn tätä n. viikko sitten ja pidin erittäin paljon. Onnistunut sekoitus. :thumbsup:
Ja uutuutta näyttää puskevan jälleen. Vadelman & karpalon makuista uutta suklaalevyä mainostivat, kellään jo kokemuksia tästä? Pitää kyllä päästä maistamaan nopsaan, kunhan on Snickersit ensin syöty pois tieltä