No pakkohan parhaan vastakohtakin on tietää. Jos on pakottava tarve, niin WC-huumoria voi tässä ketjussa harrastaa. Pahinta mitä olen maistanut... No mieleen hiipii nuoruusajoilta paikallisen grillin Porilainen, jota kaverit olivat hehkuttaneet ja jonka sitten äitini piti käydä minulle hakemassa. Kahden haukun jälkeen olin jo WC:ssä ykäämässä vatsalaukkuani tyhjäksi. Tuorein muisto taisi olla kaksi vuotta sitten kesällä, kun aamuyöllä kaverin pihalla grillasimme (sini)homejuustomakkaraa. Se oli erittäin kuvottavan makuista (joskin se johtui osaksi siitä, että en pidä ollenkaan homejuustoista).
Inttiajoilta on tämä (ja näitä varmaan tulee tähän ketjuun muiltakin): Isosaaressa oli kerran hernekeittoon mausteita annostellessa mennyt keittiöltä ilmeisesti suolan kohdalla ruokalusikalliset ja tonnit sekaisin. Oli suolaisempaa kuin suola itse. Koko linnake söi sitten näkkäriä ja pannukakkua.
Borch-keitto. :sick: Isosaaressa palvelleena pitää todeta että hyvää ruokaa siellä yleensä tarjosivat. Vahinkoja tietysti sattuu.
Kerran ylä-asteella oli ruokana sinisiä perunoita. Ruokalajin nimeä en muista, mutta se oli ainoa kerta kun jäi ruoat syömättä, niin hirveän makuista oli.
Lampaanliha. Villasukka todennäköisesti maistuu samalle, jos sen märkänä työntää suuhun ja pureskelee. Mutta taas toisaalta tuossa pääsiäisen aikaan söin karitsan sisäfilettä ja sehän oli herkkua parhaimmasta päästä.
Lammasta on hyvin vaikea valmistaa, joten älä ihan heti tuomitse tuota lampaanlihaa. Pahin varmaankin on nahkiaisista. Lidl:n valkoista makkaraa, jossa mustia pilkkuja ja siihen päälle "vähän" pepsodenttia ja mätitahnaa. Myös popsin nakin kanssa tahnat olivat todella hirveitä. Vieläkään ei hyvillä mielin pysty nakkeja popsimaan
Klimppisoppa, jos kukaan nyt edes tietää mitä se on Tuosta on toki niin paljon aikaa, että varttuneemmalla iällä saattaisi olla jopa kulinaristinen nautinto. Näinhän monasti käypi makujen rintamalla.
Nahkiaisten kanssa on sama kuin esim. lampaanlihan kanssa. En tiedä mistä hankittua nahkiaista olet maistanut, mutta juuri savustettu nahkiainen jota on mausteliemessä hetken uitettu on mielestäni todella hyvää (tietenkin jos se on oikein tehty), toisin kuin kaupan tiskiltä ostettuna. Ihan niin kuin juuri savustettu lohi vs. kalatiskiltä ostettu savustettu lohi. Saatikka jossain vakuumissa oleva.. Ero on kuin yöllä ja päivällä..
Tilliliha oli kouluaikoina niin pahaa, että en ole kyennyt myöhemminkään maistamaan. Olen kuullut väitteitä, joiden mukaan se on hyvin tehtynä jopa syötävää. Epäilen.
Tein kerran itse karamelleja. Ulkonäkö oli jo hirveää, mutta entä se maku..en tiedä mitä sinne ropsahti vähän liikaa, mutta oksennus melkein lensi.
Äitini juotti minulle suhteellisen säännöllisesti kalanmaksaöljyä kun olin pieni. Totuin makuun aika lailla ja edelleen pidän makua vain hieman pahana.
Ala-asteella oli kerran (ja vain kerran) siankielikastiketta... huh! Se on jotenkin syöpynyt muistilokeroihin ei niin hyvänä herkkuna. Tosin siinäkin se ajatus oli kuitenkin se pahempi...luulisin. Kalanmaksaöljyssähän ei se maku niinkään ole paha vaan se öljymäisyys kun sitä nielee. Itse vetelin tuossa muutama vuosi sitten pullollisen. Nykyään olen kyllä siirtynyt kapseleihin ja tietysti itse kalaan kerran pari viikossa. :thumbsup: