Hundreds of Beavers (2022, Mike Cheslik)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 26.07.2024.

  1. Super-J

    Super-J Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 184
    Saadut tykkäykset:
    465


    Huomasin että tämmöinenkin turkismetsästyselokuva on tehty, ensi-ilta oli jollain festivaaleilla jo 2022 mutta ilmeisesti varsinaiseen levitykseen päässyt vasta tänä vuonna. Joissakin maissa jopa elokuvateattereihin, Suomesta en tiedä mutta näytti että leffan voi vuokrata Youtubesta. En ole vielä katsonut, mutta trailerin ja lukemani perusteella ehdottomasti katsomisen arvoinen.

    Elokuva kertoo ilmeisen surrealistisen, vanhoja slapstick-komedian perinteitä kunnioittavan tarinan turkismetsästäjästä ja sadoista majavista...

    https://www.imdb.com/title/tt12818328
     
  2. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 431
    Saadut tykkäykset:
    138
    Alkuvuonna nähty pistokeikkaesityksessä ja kyllähän tämä tosiaan varsin mainio hassuttelu on. Erittäin kekseliästä, mutta samalla myös loppua kohden melkeinpä jo läkähdyttävääkin velmuilua, sillä armoa ei juurikaan anneta siinä elokuvan hämmentävän yltäkylläisessä vitsivyörytyksessä.

    Hyvin kyllä nauratti katsomossa, joten suositeltavaa kamaa ehkäpä myös sinne vannoutuneimpien murjottajien suuntaan.
     
  3. Super-J

    Super-J Lähes henkilökuntaa

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 184
    Saadut tykkäykset:
    465
    Pakkohan tämä oli pikaisesti katsoa joten tosiaan ensimmäistä kertaa eläessäni vuokrasin ihan rahalla elokuvan streamauspalvelusta, youtubesta. Nyt sitten haluaisin tämän myös fyysisellä levyllä... sen verran hyvää settiä oli.

    Elokuva on mustavalkoinen ja enimmäkseen mykkä, ja tehty muutenkin Chaplin/Keaton/Kelju.K.Kojootti -tyyliin joten tuben HD kuvanlaatu oli täysin riittävä ellei jopa overkilliä tähän. Ehkä olisi voinut säästää euron valitsemalla SD-laadun. Ilmeisesti kotikoneella tehdyt tehosteet ja trikkikuvat saavat Pixarin ja Illuminationin porukat kateudesta vihreiksi, ja tuovat elokuvan tunnelmaan oman maukkaan lisukkeensa. Tämä on todellakin sekä sisällöltään että visuaalisesti hauskaa katsottavaa jos tämmöinen huumori yleensä puree. Sinänsä tarina on varsin simppeli, mutta tapahtumat eskaloituvat ja mutatoituvat loppua kohti hyvin yllättäviinkin suuntiin. Alussa on puolisen tuntia karua selviytymistarinaa yksinäisestä miehestä erämaan armoilla ja sitten siirrytään turkismetsästykseen ja majavien massamurhaan... romantiikkaa unohtamatta, sillä kun mies näkee turkiskauppiaan tyttären niin se on menoa sitten.

    5/5

    Tuosta turkiskauppiaan tyttärestä vielä sen verran että häntä esittävä Olivia Graves on jotenkin tutun näköinen, mutta kun asiaa selvittelin niin en kyllä ole häntä missään ennen nähnyt. Jossain täytyy siis olla ns kaksoisolento, mahdollisesti suomalainen. Mutta asiaa selvitellessä kävi ilmi että hänellä on youtube kanava, kanavan nimi on Witch of the Wonderlust, jos jotakuta kiinnostaa. Tuosta voinee ehkä päätellä että hän on siis näyttelijän lisäksi noita. Ja tankotanssija, sekin kävi ilmi. :)
     
    Viimeksi muokattu: 31.07.2024