Maustemakkarat ei ole makkroita. Ja makkara syödään makkarana, eikä käytetä sinappeja ja muita lisäaineita. Tämä minun mielipiteeni.
Jokaisella makunsa, itse tykästyin joskus Atrian "pizzamakkaraan", eli siihen mozarella, tomaatti, oregaano systeemiin. Harvoin tulee kyllä makkaraa syötyä, ja silloinkin kyllä menee melkein mikä vaan, paitsi OK-makkara, mistäköhän johtuu...
Kabanossia tulee ostettua jos jotain on pakko ostaa, Lidlistä saa myös loistavia 95% liha-makkaroita ja nakkeja. Yleensä kyllä tulee oltua kännissä (=juhannus tms) kun makkaraa syödään ja mikä tahansa uppoaa kunhan on olutta kyytipoikana
Itse en oikein noista täysliha makkaroista välitä. HK:n camping on suurinta herkkua. Toki, kyllä tuo Wilhelmikin kurkusta alas menee.
Grillaukselle huonoa aikaa ei olekaan. Esimerkiksi epämääräinen joukko Turun Yliopiston Kemisteihin (opiskelijajärjestö) kuuluvia hulligaaneja pitää grillikauden avajaiset syksyisin hieman ennen lumentuloa...
Samaa mieltä. Porissakin on ruoho vihertänyt kuukauden päivät (nojoo, nyt tuli vähän valkoista), joten makkarankäryn soisikin jo leijailevan ilmoilla. Ja miksei höyryävä kyrsä sopisi lumen ja pakkasen keskellekin? Julistetaan vaan reilusti grillauskausi alkaneeksi. :king:
Kyllä se Wilhelmi ja Kabanossi parhaita on. Kämppärit ja OK:t sun muut on sellaista jauhovesisotkua, poikkeuksena Campingin chorizo joka on todella hyvää, mutta kyllä nekin menee jos muuta ei ole. Tapolan makkaroita en ole kokeillut (paitsi tietenkin mustaa makkaraa mutta sehän on oma lajinsa), enkä myöskään noiden hiukan pienenpien makkaratalojen täyslihamakkaroita. Pitäisi kyllä kokeilla, kaipaahan sitä välillä uusia kulinaristisia nautintoja.
Tuleva kesäkin tuo näköjään tullessaan uusia herkkuja grilliin...Atria kerkesi lanseerata uutuutena Wilheln sarjaan Aura sinihomejuusto grillimakkaran.On aika :naminami: :naminami:
A-luokan Wilhelmiä sen olla pitää, jos oikein grillaamaan ruvetaan. Kunnon kännissä parasta on kuitenkin B-luokan pullamössö.
Juusto-Wilhelmiä sen olla pitää. Ja vielä kun sille saa seuraksi äitin tekemää sinappia, niin NAM! :king: Paremman puutteessa toki muutkin menee, paitsi useimmat lenkit, eritoten HK:n sininen jää useimmiten kokonaan ostamatta.
Viime viikonlopun grillaukseen kaupasta lähti mukaan Atrian Käriste-paketti ja hyvää oli, ainakin nuotiolla paistettuna. linkki
Kyllä grillaillessa yleensä pihviä suosin, mutta jos ylimääräisiä makkaroita löytyy ja jos se lihaisaa tavaraa on, niin voin syödä sinapilla maustaen...
Kyllä minä B-luokkaa suosin. Hiillos ja Camping ovat ne parhaat merkit, mutta oikeastaan kaikki menee. Myös A-luokkaa tule toisinaan popsittua, kun kaverit siitä tykkää. Ainakin Kabanossin Hot Bacon aon aika veikeän makuista...
Mikäsenytolikaan Chorizo oli lempparini. Nyt sitä ei löydy mistään. En muista oliko se A- vai B- vai mitä luokkaa, ihan sama, maku ratkaisee. Tulista kamaa kuitenkin, ensimaistaja polttaa suunsa. Kun siihen tottui, muu ei kelpaa. Taisin olla maapallon ainoa joka sitä osti, ja tuotanto sitten lopetettiin. Yhyy. Nyt en osta mitään grillimakkaroita, maistuvat mauttomilta kaikki. Taisi olla joko: HK Camping® Chorizo 500 g, EAN 6409100050900 tai: HK Kabanossi Plus Chorizo, EAN 6409100051068 Tuolta löysin nuo mainitut tuotteet: http://www.hk-ruokatalo.fi/portal/suomi/tiedotearkisto/?id=678 ________________________________ Ja mitä jauhelihaan tulee, paras ompi tämä, ylivertainen, muu on limaista skeidaa: EAN 6409890086868 Elikkäs 7% rasvaa sisältävä naudan paistijauheliha, JÄRVI-SUOMEN KULUTTAJAPAKATTU LIHA Paistijauheliha r. alle 7 %, 290, 500 ja 1000 g http://www.jarvisuomenportti.fi/jstuoreliha/ Kova kilohinta (noin 10 €/kg) mutta maku ja rakenne ilmiömäinen. En enää muita tahmaisia liistereitä käytä. Esim. kilpailijoiden 10% "vähärasvaiset" korvikkeet ovat onnettomia kumimaisia tahnoja, en niihin toiste hairahdu, tämä lemppari olkoon ainoani.