Aloitetaan nyt tämäkin ketju... Siis kysymyshän on yksinkertainen... Edit: toivottavasti en kämmänny tuon äänestyksen aikarajoituksen kanssa...
Minkälaista voita porukat käyttää leivän päällä? Ihan 500g paketista "kovaa" tiiliskivivoita vai??? Itse käytän kaikkien leipien päälle Oivariinia joka EI ole voita.
Margariiniä, juustoä ja monesti kurkkuä tulee laitettua. Jos olisi joskus voitä, sillä tietysti korvaisin ensimmäisen. Ei pitkilleen ole tullutkaan syötyä hapankorppua, harmi. Hyvää!
Hapankorpusta saa pehmeän sitkeää kun sitä säilyttää kosteamman leivän, esim. ruispalojen, kanssa samassa pussissa päivän verran. Oivariinia ja juustoa päälle, margariineissa ei ole mitään makua. "Vähärasvaisessa" 60% Oivariinissa on 40% maitorasvaa (voita?) ja 20% rypsiöljyä.