Ei ne kyllä ihan noi kalliita ole... 24cm versio muistaakseni 60e luokkaa, 28cm about 85e. Nyt taitaa olla markkoinoilla jotain kamppistuotteita, joihin saa mukaan JO pihdit. Pannuina JO tuotteista ei ole kokemusta, mutta kahva ja paino kyllä huokuvat laadukkuutta. Pitäisi oma tefalin halvempi malli siirtää eläkkeelle.... pannu pysyi todella hyvänä about 1.5v ja sen jälkeen alkoi nopea heikkeneminen ja nyt 2v jälkeen "thermal spot" on täysin hävinnyt ja keskeltä ottaa aika helposti kiinni. Varapannuna olisi vielä käytettävä...
Sorruin tuossa Joulun alla ostamaan Tefalin Jamie Oliver induktiosarjan paistokasarin (4,4L) Hackmanin Matadorin kaveriksi. On muuten paras kasari, mitä olen koskaan käyttänyt. Pinnoitettu sisältä ja ulkoa, todella helppo pitää puhtaana, pohja on paksu. Voi laittaa uuniin jne jne. I love it!
Nuo Jamie Oliverin nimeä kantavat tuotteet ovat muuten hyviä, mikäli pannuista voi vetää yleisen johtopäätöksen. Itse ostaisin mieluummin hyvän pannun ilman kyseisen kokin nimeä, mutta hyvä on hyvää vaikka mitä lukisi paketissa.
Täältä isot miinukset Matador-paistinpannulle. Meillä oli 2 pannua mihin jäi kaikki kiinni. Nyt on tollanen All steel sarjan pannu, joka on todella hyvä.
Itse en tykkää Olivierin kahvasta ollenkaan. Makuasia kait tämäkin, mutta tosiaan minun otteelle se ei sovi.
Minua edelleen nuo Jamie Oliverin pannut ja kattilat vakuuttavat, että eipä sitä muuta tulekaan ostettua. Minusta kyllä nuo JO-paistinpannujen kahvat ovat loistavia. Okei, kun sitä äkkiseltään kokeilee, niin totta kai se tuntuu vähän vähemmän sopivalta käteen kuin halvempien paistinpannujen muovikahvat, mutta sitä ruokaa tekee, niin kyllä sen huomaa aika selvästi, että JO-pannun kahva vetää pidemmän korren. Tosin täytyy mainita, että JO:n Italian Collectionin paistinpannujen kahvat ovat mielestäni vähän epämukavat (jotenkin liian ohuet).
Itselläkin pannun hankita edessä... Onkohan kellään kokemusta tommoisesta ; Jamie Oliver Gold Induction paistinpannu ø 26 cm , olis meinaan tarjouksessa citymarketissa 59 Eur ?
Eikun niin joo, nythän muistin miksen kyseistä pannua ostanut, kun huomasin tuon tarjouksen (alkoi näes harmittamaan, kun luin, että joku täällä oli sellaisen ostanut). Sehän on tosiaan iduktio-liesille, ja minulla kun ei sellaista ole, niin mitäpä sitä tuollaista sitten hankkimaan.
Hmmm..mainoksen mukaan sopii kyllä kaikille helloille http://www.plussa.com/?_tp=69,255&_...s_plussatarjoukset_liike.jsp&logoid=0&page=36
Kaikille se käy, vaikka erikseen mainostetaan induktiolle. Jos oikein muistan, niin toi "gold edition" juttu sama pannu kuin stainless steel, mutta spessuerä tuotteita (tosin en oo varma) Se anodisoitu jamie oliver sarja taas ei käy induktiolle. Noin muuten kannattaa aina muutenkin ostaa pannuja, jotka käy induktiolle. Niissä on kunnolla rautaa ts. kestää enemmän ja antaa tasaisemman lämmön.
Ahaa, no kiitos tiedosta. Päädyin tuossa koko luokassa sitten ostamaan Hulluilta Päiviltä ihan sen perus JO-pannun, joka varmasti kuitenkin ajaa asiansa (tosin huomasin -- kuten yleensä Hullujen Päivien tuotteiden kohdalla on -- että kyseessä on ehkä jotenkin karvalakki-malli, koska näennäisesti samaa sarjaa edustava suurempi pannu, joka minulla on, on hopeapohjainen, kun taas tämä vasta ostamani malli on ihan perustummapohjainen).
Mulla on ollu helmikuusta asti Matadorin 26cm, alko eka viikkojen jälkeen jäämään kans kiinni. Nyt sain aikaseks lähettää yhteydenoton Hackmanille, saa nähä tuleeko vastausta. Vanhemmilla ollu samanlainen pannu, ihan susi sekin, sai takuuseen uuden, joka myös ihan samanlainen. Hoidettu ohjeiden mukaan eikä ainakaan enempäänsä ylikuumennettu. Viiden euron markettipannu on parin vuoden ikäisenä paremmassa kunnossa. Käytän muovilastoja ja pesen käsin ja kuivaan. Jyrkkä ei Matadorille. Tosin hyvät pihvit sillä saa paistettua
Juu, täällä myös huonoja kokemuksia Matador-sarjasta...kaksi pannua palautettu, molempien pinnoitus kesti pari - kolme kuukautta. Jälkimmäisellä kerralla otin rahat takaisin. Hätävaraksi ostettu halpa (11,90) pannu kestänyt huomattavasti paremmin. Mitähän ovat Hackmannilla miettineet kun tuo sarja on lanseerattu? Oli kuulemma yksittäinen huono erä, mutta tuosta ei lienee enää kyse, ongelmia ollut ko. pannujen kanssa niin monilla ja niin pitkään.
Meillä on Ceratec pannu kestänyt melkoista rääkkäystä jo 11kk. Puhdistaminen käy pelkällä lämpimällä vedellä ilman harjaa eikä mikään vieläkään tartu siihen. Siskolla samanlainen taas susiutui jo 2kk ikäisenä kun hän oli jättänyt paistorasvat pannulle viikoksi. Sai kuulemma melkein uudeksi keittämällä vettä pannussa, irroitti rasvat hyvin.
Ajattelin lisätä omaa keittiöarsenaalia valurautapannuilla. Onko Hackmanin Brasserie-sarjasta mihinkään? Hinta ei päätä huimais, mutta onko se sen merkki, ettei ne ole hyviä? Entä miten nuo sopivat keraamiselle liedelle?
Äippä halus viime jouluna paistinpannun. Ostettiin sitten kanssa tuo Matador. Hetken se oli hyvä, mutta sitten rupes kaikki ottamaan kiinni. Kananmunista lähtien, vaikka kuinka laittoi öljyä, tai voita. Kovasti pannua kehuttiin, että kestää liekitykset ja teräslastat. Ei liekitetty, eikä käytetty teräslastaa, mutta silti pinnoitus meni pilalle. Nyt äite osti Tefalin pannun, sellaisen jossa on se punainen täplä keskellä. Eikä muuten tartu, vaikkei käytä öljyäkään. Hintaa oli muistaakseni vähän toistakymppiä.
Olikohan se ilta-sanomat, jossa oli joku lyhyt testi pannuista isäinpäivää varten. Yllättäen Matador jäi viimeiseksi, voittaja oli muistaakseni Jamie Oliverin Italy (tjsp.) pannu, Ikean pannu taisi saada parhaan hinta-laatu-suhteen maininnan. Ei tule enää uusia Matadoreja tänne, uusi wokki on nyt induktiolle hakusessa...
Noissa matadoreissa ollut ilmeisesti melko laajalti "valmistusvikoja". Meilläkin eka pannu meni paskaksi 3 viikossa ja reklamoinnin jälkeen saamamme uusi pannu on kestänyt monta kuukautta. Jotakin häikkää noissa Matadoreissa kyllä on. Ei se uusi tekniikka ja päällyste aina vanhaa näköjään voita.