Elementistä en luovu Enkä LLT kotelostakaan nyt kun vaimokin alkaa monsteriin tottumaan. Laitteet on muuten edelleen kaupan
Spoiler Myydään: Alto AMX-100, 10-kanavainen mikseri esim. mittauskäyttöön. Vähän käytetty. Vaikka 65e/tarjous. Valmistajan sivu
Juu, pitäisi kanssa tilata ECM:lle äänikortti. vaatimuksena USB sekä tietenkin se phantomi. Tarkoituksena kun olisi läppärillä autossakin käyttää, ei tarvisi äänikortille omaa virtapiuhaa. tapco usb linkkiä olen harkinnut, parempia ja halvempia vaihtoehtoja?
Hmm, joudun laittamaan vahvistimesta +9dB lisää hönkää subille, että saan toiseksi ylimmäiset ledit palamaan, clippausvalo ei vilku. Onkohan tässä nyt jokin pielessä?
Ei ole vikaa. BFD:n tasomittarisulkeisissa pääasia on sen punaledin pysyminen sammuneena; kun näin on, tasonsäädöt ovat BFD:n puolesta kunnossa.Mitään tiettyjä ledimääriä mittariin ei tarvitse saada syttymään, purkin AD-muunnin toimii täysin oikein jo kauan ennen ensimmäisenkään tolpan syttymistä.
Selvä, kiitokset vastauksesta. Siitä olin saanut päähäni tuon toiseksi ylimmän valon syttymisen, kun triidin alussa Zipman kirjoitti, että kyseisen ledin syttyessä laite toimii optimaalisella toiminta-alueella. Siis kun tuo valo syttyy referenssitasolla. Mutta jos kerran muunnin toimii jo pienilläkin tasoilla, niin hyvä näin.
Mennyt vähän ohi, niin toimiiko bfd myös jakosuotimena subbareille? Eli tilasinkohan turhaan Behringerin n. 100€ jakosuotimen jos suunnitelmissa on tilata bfd joskus tulevaisuudessa?
BFDn uudempi malli + n.100 jakosuodin lähentelee samaa hintaa kuin DCX 2496 yksinään. Siitä vaan löytyy huomattavasti monipuolisempi jakosuodin ja parametrinen equ samassa paketissa. Parametrinen ei ole aivan yhtä hyvä kuin BFDssä, mutta riittää subikäyttöön. Jakosuotimen monipuolisuuden takia taas itse päädyin DCXään, kun väliaikaisesti pystyn käyttämään sitä esim. kaiutinrakentelussa jakosuodin suunnittelun apuna.
Uskallanpa minäkin kun muutkin ovat yrittäneet... Ylläpito poistakoon jos katsoo sen tarpeelliseksi. Spoiler Myynnissä laiskuudesta johtuen iskemätön DSP1124, n. 1.5v sitten ostettu. Vielä muoveissa ja silica gel pussikin tallessa, pahvilaatikon olen heivannut. Paljonko muuten vastaava malli nykyään maksaa?
onko täällä ohjetta vasteen mittaukseen? minkälainen mikrofonin pitäisi olla? kelpaako mikä-tahansa-nappula mikiksi vai kaivataanko ihan vartavasten mittausmikki?
Alkanut subiprojekti etenee kivaa vauhtia ja nyt on sitten jo katseet käännetty tänne suuntaan ja pohdinta näiden laitteiden välillä alkaa. Subi tulee olemaan suljettu CSS SDX15 jota tullaan ohjailemaan T.AMP 1050:lla. Tuttu kokoonpano tällä palstalla siis kyseessä. Subi on tarkoitus ajaa stereolaitteistossa jossa pääkaiuttimien laadukas toisto päättyy noin 60hz tienoille. Nuille main olisi siis tarkoitus laittaa jakotaajuus, josta päästäänkin varsinaiseen kysymykseen. Onko DCX2496:sen tai Behringerin muiden jakosuotimien "toisto" niin laadukasta että pääkaiuttimetkin uskaltaa kierrättää sen kautta. Ylimääräiset A/D D/A-muunnokset täytyis pystyä välttämään. Singnaali tulisi siis cd-soittimelta digitaalisena, jonka jälkeen mahdolliset EQ:tukset ja suodot. Alakaista T.AMP:lle ja ylärekisteri Rotelin integroidun kautta pääkaiuttimille. Mites nuo kannattaa kierrättää tuon kautta vai kannattaako ollenkaan? Mites tason säädöt sitten pitää toteuttaa? Meinaa tulla aivosolmu kun näitä pähkäilee päivät...
Mulla on aikas vastaava kytkentä. Varmastikin riippuu enemmän sun kotiteatterivahvistimen? ja pääkanavien päätteenä toimivien vahvistimien laadusta lopullinen laatu enemmänkin. Kyllähän siinä tuppaa oleen jo vähän hiljaista suhinaa mukana jos järjestys on CD-esivahvistin-DCX-pääte... Jokasen taustakohina kun vahvistuu aina seuraavassa laitteessa. Mutta ei sitä kuunnellessa juur ikinä huomaa. Sinänsä DCX ei kyllä kuulosta yhtään laatua huonontavan, onhan sillä paperillakin ihan kivat speksit.. Jos tarvit siis equtusta pääkanaviin niin pakkohan se on sen kautta kierrättää. Itellä ainakin oli 80 ja 100 Hz paikkeilla kummasti korjattavaa. Ylempää en oo ees viä ehtiny tutkia. Varmasti saat paljokin parannusta taajustoistoon mutta jonninverran myös kohinaa kaupanpäälle.
Kuin gaini täysin auki idlaava integroitu, päätevahvistin kohisee aina.Maksimaalisen kohinatonta systeemiä ei voi herkkyys/volumesäädöttömillä päätevahvistimilla rakentaa.
kerroha miksi vaihtelet? sullahan oli gelecit joista voi säätää ilmeisesti noita jakotaajuuksia portaattomasti. mitäs o tulossa :thumbsup:
aevan totta, voi olla ettei hirveästi se vaiheenkääntö vaikuta koska kuappa noin ylhäällä, mutta suodinpuolella voi sitten parannusta tullakin joten ei mene päivitys turhaan :thumbsup:
Onko kukaan käyttänyt laitetta pääkaiuttimien alapään vasteen tasoitteluun? Ajatuksena olisi hankkia laite Genejen korostumien pienentämikseksi, vaikuttaako laite esim. äänenlaatuun kuinka paljon?