En ole vielä hirveän paljon ohjelmaa käyttänyt mutta onkos tosiaan niin, ettei mistään saa aitoa lukemaa omistetuista leffoista? Tarkoitan sitä, että Total DVDs ei kerro leffojen lukemaa, kun se laskee kaikki esim. trilogiaboksit yhdeksi dvd:ksi.
Eiköhän vanha koodi tarkoittanut tuossa vanhan version ilmaista koodia. Kaikille pitäisi olla selvää, että kenelläkään ei ole mitään velvollisuutta jakaa tuotteitaan ilmaiseksi. Sikäli ininä maksullisuuden vääryydestä on turhaa. Kummasti vain ihmiset tuntuvat vaativan, että jos jotain joskus on tarjottu ilmaiseksi niin se pitää tarjota aina. Varmasti kannustaa ilmaisten softien kehittäjiä. Ainoa asia minkä olisi voinut hoitaa paremmin on tiedotus. Ilmaisversion rajoituksista ei kerrota erityisen näyttävästi missään. Kokonaan toinen juttu on sitten muutoksen aiheuttama pettymys, joka on kyllä täysin ymmärrettävää. Kyllä minäkin olen pettynyt kun olen nyt yhtä käyttökelpoista softaa köyhempi. Ainoa käyttötarkoitus minulla oli nettilistauksen pitäminen dvd-kokoelmastani enkä ole valmis maksamaan niin vähäisestä toiminnallisuudesta mitään. DVD Profiler on kieltämättä yliampuva ratkaisu tarkoitukseen, mutta enpä ole törmännyt muihinkaan jotka mahdollistavat listan ylläpitämisen yhtä vähällä vaivalla. Esimerkiksi Excel-tiedosto ja ftp-ohjelma ajavat saman asian mutta käytännössä päivittäminen on sen verran vaivalloisempaa, että se jää tekemättä. Jos vastaavia rajoitetumpia ilmaisohjelmia on tiedossa niin saa kertoa.
Siirttyy kyllä, mutta henkilö joka koodista puhui, tuskin oli maksullista versiota vanhasta ohjelmasta hankkinut, vaan puhui ilmaisesta koodista.
Niin kyllä se minullakin vittuili aluksi että vain 50, mutta nyt siellä ihme ja kumma näkyykin sitten kaikki 1000. Ei tarvinnut uudestaan onneksi alkaa lisäileen. ...en ole rekisteröitynyt asiakas.
Tähän tulee toisinaan pikku päivityksiä, joita en ole erikseen mainostanut. Esim. tänään tuli taas pieni parannus siihen kuinka ohjelma pyrkii automaattisesti jakamaan nimet etunimi-sukunimi-osiin. Jonkin aikaa ohjelmassa on myös ollut linkki, josta pääsee suoraan ohjelman kotisivulta katsomaan ohjelmaa on viimeksi päivitetty. Monet päivitykset ovat niin pieniä, että en edes versionumeroa muuta, mutta viimeisimmän muutoksen päivämäärä kertoo, että jotain on tapahtunut. Ehkä useimmiten juuri nimen jakoa on fiksattu erikoistapauksia huomioimaan, esimerkiksi Sacha Baron Cohen -> Sacha/Baron Cohen eikä Sacha/Baron/Cohen.
Osaisko joku sanoo, miksi kokoelma ei päivity kunnolla nettiin vaan jättää listasta levyjä pois vaikka lapsilukko ei ole päällä? Näin kävi mm. X-filesin ekan tuotantokauden kanssa.
Lapsilukon lisäksi on muistaakseni jossain valinta "näytä myös aikuiselokuvat", ja aikuiselokuviksi luokittuu hyvin sattumanvaraisesti leffoja.
Asetuksissa on myös ruksi kohdassa "salli aikuisviihde", eikä silti homma toimi. Rupee kyrsimään, kun ei ole ennen ollu tämmöstä ongelmaa.
Versio 3.1 on julkaistu (sama kuin 1151 beta oli). Suomennos on melkein pulkassa, mutta mitenkä kääntäisitte suomeksi Slip Case? Slip Coverista tuli Irtopäällinen...
[offtopic avautuminen] Trinitron_FX68-8. tuo "Austraalian lahja" DVDProfilerin käyttäjille on kyllä mahtavan ihana nainen. Mukavaa huomata että maailmassa on hänen kaltaisiaan. Piristää päivää aina kun hän jotain kirjoittaa. :thumbsup: Pari kommenttia tuli laitettua hänelle PM:nä suomeksi, ja pääsinkuin pääsinkin hänen blocked user listalle. Jes. [/offtopic avautuminen]
Siellähän tuo taas häärää lähettämäsi Sunshine-päivityksen kimpussa. Kävin antamassa puoltoääneni, kun huomasin, että olit esim. ääniraidat laittanut niin kuin ne oikeasti levyllä ovat. DVDCreditor-ohjelmasta julkaisin äsken uuden 1.4-version. Uutena asiana on tuki Credit Lookup -tietokannalle (invelos->Database->Credit Lookup). Esim. Näyttelijät-välilehdellä, kun on joku näyttelijä valittuna, niin "Credit Lookup"-nappi hakee tiedot erilliseen ikkunaan. Ensimmäisellä kerralla saattaa tulla kirjautumistarve, mutta jatkossa ohjelma osaa suoraan käynnistää haun. Jos kursori on "Nimellä"-sarakkeessa (eli credited as) ja jos ko. sarakkeessa on nimi, niin haussa käytetään sitä, muutoin etunimi+2. nimi+sukunimi. Aloitus-välilehden "Credit Lookup" -nappi ei ole kytköksissä mitenkään valittuun henkilöön vaan avaa kyseisen sivun oletusselaimeen muuten vaan. Muuta parannusta on tullut sikäli, että sovellus muistaa ikkunan paikan ja koon sekä kaikki sarakeleveydet (sarakejärjestyksen lisäksi mikä on ollut alusta alkaen mukana). Niin, ja DVD Profiler 3.1-käännös on ladattavissa Invelosin saitilla.
No kiitos, kiitos! Minulle jäi vähän ohjelmointiputki päälle jotenka pukkasin taas päivitystä. Samalla päivitin webbisivun fiksummaksi. Uutta tässä versiossa on (parin potentiaalisen kaatumisbugin korjauksen lisäksi): tuki erottimelle (divider englanninkielisessä DVD Profilerissa) tietojen lisäys leikepöydältä tai I:llä alkavasta nimeltä mainitsemattomasta webbisaitista nykyisiä tietoja poistamatta Kaikki painikkeet, joilla voi tuoda ohjelmaan tietoja, näyttävät statusrivin ohjetekstissä, että shiftin kanssa klikattuna uudet tiedot liitetään nykyisten lisäksi. Erotin kolkuttelee hieman käyttämäni datataulukko-komponentin rajoja, joten pieni kauneusvirhe tulee siinä esiin, että erottimen teksti näkyy vain etunimi-sarakkeessa vaikka erotin näyttääkin täyttävän koko rivin. Se on kuitenkin pikkujuttu sen rinnalla, että nyt on vihdoin kaikki DVD Profiler 3:n ominaisuudet tuettuna.