Löytyy sama 85 Hz suodin siitäkin. Onko subbarin taso säädetty samaksi kuin aiemmin? Entäs vaiheen asetus?
Vaihe asetus on 0, niinkuin oli aikasemmallakin. Gainia oon koittanu säädellä suuntaan ja toiseen. Seuraavaks pitää kai koittaa tota anthemin huonekorjainta, jos sen sais sillä tasattua tuon yläbasson mahollisen piikin. Outoa vaan jotenki kun pienempi malli tuntu soivan melkein säädöillä kun säädöillä hyvin
Kaksi erimallista subbaria tuskin on suoraan samassa vaiheessa keskenään eli säädä uuden subbarin vaihe kuntoon. Jos löytyy Anthemia, niin kokeile ihmeessä sitä korjainta. Korjaa muitakin heittoja tarvittaessa.
Cambridge Audio 851N DAC/verkkosoitin/esivahvistin? voiko tällä säätää volumea genelec 8330 digiliitäntään? vai onko jotain laitetta ,johon vois liittää digilähteitä,josta sitten valinnan kautta kajareille digimuodossa. Volumen vois hoitaa myös glm purkki.
Mulla on 8330+7350 kombo 851N perässä. 851N AES/EBU outista 7350 digital in liittimeen ja 7350 digital outista sitten eteenpän 8330:siin. Ei säädy volume 851N kautta vaan pitää käyttää glm:n volumen säätöä. Puolivuotta ollut tuo 851N ja kyllä voin suositella.
Genelec - One In A Million! Since 1978, Genelec has created one million active monitors. Soon, the millionth Genelec monitor will be available for all to see as part of our special Genelec museum at our factory in Iisalmi, Finland. But first, we’re inviting you to guess which model the millionth monitor will be. Throughout December, enter the competition and guess the model of our millionth monitor for a chance to win a pair of Christmas red Genelec 8030 active monitors. Even better, for every entry we receive, Genelec will make a 5 cent donation to Helsinki’s Special Music Centre Resonaari, bringing music to those most in need. Watch Resonaari's Millionth Genelec greeting › Mikä malli on meidän miljoonas tuote? Tämä ja paljon muutakin paljastuu joulukuun 24. mennessä. Arvaa ja voita: Millionth Genelec | Genelec.com
Hellou. Kysyisin semmosta, että olisiko F one -subbari kannattava hankinta G2 parin rinnalle? Pääpaino on tv:n katselussa, mutta myös musiikkia tulee noilla ajoittain kuunneltua.
7040a 5.1-käytössä? Tarvitsisin hyvin kompaktin subwooferin 5.1-käyttöön. Etukanavina ovat 8020:t ja takana pienet passiivipurkit. MItenkäs tuo 7040 kannattaisi kytkeä järjestelmään? LFE-kanavaan toinen tulokanavista vai vahvistimesta LFE pois käytöstä, left ja right isoiksi, ja sitten niiden suodatus subbarilla? Vai onko näissä ajatuksissa ollenkaan järkeä? 7050:sta toki saisi lisähinnalla kaikkien kanavien suodatuksen ja LFE:n, mutta kokoa on sitten vähän hankalasti tuohon nykyiseen tilaan.
No eiköhän siihen melkein mikä tahansa käy, se pidike siinä on ns. universaali mallia eli käy kääntämällä ympäri joko 3/8" tai 5/8" kierteisiin. Itellä K&M mikrofoniteline puomilla (21090 tai 210/9), siitä kun nappaa sen puomin pois niin siitä tulee perus pystystandi jonka päästä löytyy melko standardi 3/8" kierre > mittamikrofoni siihen sovittimella kiinni pystysuoraan, härpättimen siirto mittauspaikalle ja säätö oikealle korkeudelle. Ja sitten eiku mittaamaan. Puomi auttaa mittauksissa jotka tehdään jonkun lattialla olevan esteen päällä (esim. sohva).
Millähän adapterilla tuon mikrofonin saisi pystyasentoon kun käyttää tuota puomia? Genelecin ohjeistus on, että pitäisi osoittaa kohti kattoa. 4. AutoCal™ - Automatic Calibration Genelec calibration microphone should be placed at the listening position with its capsule pointing up and adjusted at the listener’s ear level.
Kiitoksia vinkeistä. Hommasin telineeksi K&M 25400:sen ja siihen K&M 85035 adapterin. Adapteri sopii hyvin G:n mikille ja saa kätevästi sen pystyasentoon. Löytyivät viellä paikallisesta F-musiikista joten ei tarvinnut lähteä tilailemaan.
Hei, 7050B-mallissa ei ole ylipäästösuodatusta kaiuttimille, vaan signaali on suora kopio. Suodatus täytyy hoitaa kaiuttimissa, esimerkiksi 8020A/B/C ja 8030A/B, joista löytyy 85 Hz valinnainen ylipäästö.
Mites 7.1 -surroundista mennään Atmokseen jos edessä on 3 x 8030 ja takana 4 x 8020 ja huoneena pieni ehkä n. 12 neliöinen? 7.1.4 olisi suunnitteilla kunhan järkevän hintainen prossu tulee vastaan. 8010 olisi siroimman näköinen ja helpoin kiinnittää. Onko mitään syytä harkita isompia malleja kun etäisyyttä kattokaiuttimiinkin on vain reilut pari metriä? Entäs front wide -kaiuttimet jos joku päivä saisi sellaisetkin? 8030, 8020 vai peräti 8010? Minulla on myös työhuoneessa 2 x M040. Olisiko mitään järkeä hommata vielä kolmas ja laittaa ne etukaiuttimiksi, hommata yksi 8030 lisää ja laittaa ne taakse ja laittaa 8020:t kattoon? Tila on pieni ja kaiuttimet lähellä eli äänenpaine piisaa pienemmissäkin, mietin pelkkää soundia. Subbarina on jo valmiiksi sopivan ylimitoitettu 7070. Jos M040:t jäävät työhuoneeseen, niin onko M-sarjan subi edes pilkkeenä silmäkulmassa?
Saako jollain Genelecin seinäkiinnikkeellä kaiuttimen 45-60 asteen kulmaan alaspäin vaakatasosta? Edes väärinpäin?
8020 on tietysti varma valinta, mutta myös 8010 on erittäin suorituskykyinen kaiutin kokoisekseen, joten kunhan alimmat bassotaajuudet ohjataan subbarille, se varmasti toimii hyvin tuossa järjestelmässä. Ei tässä ole mahdollisuutta tehdä väärää valintaa. Tähän laittaisin samat malit kuin taakse/kattoon. Soundin puolesta M-sarjaa ja 8000-sarjaa voi sekoittaa samaan järjestelmään. Jälleen, ei tässäkään voi mennä pahasti metsään, pienistä eroista puhutaan kokonaisuuden kannalta. Lievä järjestelmän ylimitoittaminen on ehdottomasti fiksumpaa kuin alimitoitus. Se maksaa itsensä takaisin ennemmin tai myöhemmin. Never say never, mutta ei kannata pidättää hengitystä...