Totaalikieltäytyjä en ole. En tosin mikään viinituntijakaan, saati, että tietäisin noinkin pienissä pulloissa mokomaa, IMO hyvin, hyvin pahan makuista litkua myytävän, koska todellakaan siis en ko. juomaa juo. Enkä todellakaan tähän mennessä ole sitä vielä ruuanlaitossa(kaan) käyttänyt ensimmäistäkään tippaa, desistä tai isommista määristä puhumattakaan. Olut menee hyvin poron-/ hirvikäristyksen liemeksi, mutta siis että viiniä johonki? Ei, tippaakaan en ole vielä tähän mennessä mokomaa ruoanlaittoon käyttänyt... Enkä siis mitään 3l tonkkaa ajatellut, mutta IMO joku 0.7l pullokin jo aika iso, jos siitä ei tarvi kuin kerran 2dl:n lorauksen... Toki jos siihen liemeen todellakaan ei käy kuin viini, niin tuollainen pikkupullohan siihen melkein jo sitten hujahtaakin. Toivon vaan, ettei se paha viinin maku jää siihen lihaan...
Sillähän minä kysyinki, että mitä viinin sijaan. Mutta jos 2.5dl:n pulloissakin viiniä kerta saa, niin samahan se on sitten ostaa sellainen ja käyttää se kokonaan siihen marinadiniin. TRai sitten laitan jotain muuta. Vai oliko se resepti sittenki se "jumalan sana"???
Ensimmäinen brisket yön grillauksen jälkeen näytti (ja maistui ihan hyvältä). katso liitettä kuva3.jpg