Wilhelmit on hyviä,varsinkin uusittu,juuri markkinoille tullut juustoWilhelm.Myös Kabanossin uutuus,pippurijuusto on tosi hyvä.Joskus tulee myös grillattua ryynimakkaraa,varsinkin Poutun sellaista.
Wilhelmin jotain Chilipaprikaa yleensä mökillä krillaillaan. Kabanossin on porukat unohtanut Wilhelmin tultua. Tosiaan Wilhelmin pakkaukset on paljon himottavimpiä, mutta orginaaleissa ei ole paljoa eroa. Minä kävin joskus 2v sitten makkara tehtaalla ja näin suurimman osan valmistusprosessista mutta eipä minua makkaransyöjänä paljoa laskenut, vaikka haju oli "hiukan" outo. Kyllä nämä jauhomakkarat menee joskus. Taisi joskus olla makkara missä oli käytetty sientä. Tämän takia se oli suoraan B-luokan makkara.
Nääh, siihen mitään mainoksia tarvita. Wilhelmi nyt vaan sattuu olemaan parasta slerbaa markkinoilla. A-luokan lihansyöjä siis olen. (Enkä töissä Atrialla ) Edes sinappi ei ole välttämätöntä.
Suosittelen varovaisuuteen "thaimakkaran" kanssa. One gets more than a mouthfull with a ladyboy... :love:
Mä olen jo parin kesän ajan suosinut Tapolan eri makkaroita. Tulikeppiä ja juustokeppiä lähinnä. Satunnaisesti juustokabanossia ja wilhelmiä. Sandelsia tai Nikolaita sitten alashuuhteluun. Talven mittaan makkaraa tulee syötyä ehkä kerran, ja sekin landella . rami.
Tapolalta on tulossa uusi makkara: Matti, luonnonsuolessa. Valmistajana lihamestari Mervi. Asiaan. Wilhelm ja Kabanossi. Varsinkin Wilhelmin Chili-Paprika on suosikki. Taidan tänä kesänä ottaa riskin ja kokeilla missä mennään nykyään noissa b-luokan makkaroissa.
Minä en oikeastaan pidä yhtään näistä lihaisista makkaroista, eli Wilhelmeistä sun muista. Aika paljon niitä on tullut syötyä, eri merkkisiäkin, mutta kaikista tulee samanlainen ähky olo. Parasta makkaraa mielestäni ovat halvimmat grillimakkarat, esim. OK-grillimakkara (sama jota intissä jaettiin leireillä) ja perus-Camping. Toisinaan juusto-Camping. Näiden lisäksi perinteinen HK:n Sininen on vahva suosikki, tai (ainakin ennen myynnissä ollut, Atrian?) Punainen lenkki.
Eilen tuli testattua junttimikromakkaraa (Wilhelm - Chili Paprika) ja Dijon Hunajasinappia. Helvetin hyvää ja hyvin nousi sinappihöyryt nenään :thumbsup:
Turun sinappia ei ole tietääkseni vähään aikaan tehty suomessa . Wilhelm-sinappi(kin) on muuten erinomaista, samoin kuin itse makkarakin :thumbsup: . Aura-sinappi on myös erinomaista, tietysti mustaversiona :king:
Täältä ääni Kabanossin Sweet Chilille ja uudelle(?) Ukko-Pekalle, jota en Portin sivuilta äkkiseltään löytänyt. Lihaa ja makua kummassakin riittävästi. Kummallisten ruokailutapojeni vuoksi sinappi ja olut jäävät hyllyyn, huuhtelu suoritetaan kuivalla omenasiiderillä. Puritanistit kauhistelkoon...