Kevyempään ollaan menossa: Musashi 1010 sivua, Odysseus vain 933 sivua. Edit: Keittiövaa'an mukaan eroa on ~1kg Musashin hyväksi (tosin se on kovakantinen ja Odysseus pehmeäkantinen).
640-sivuinen Transformers-mangakokoelma. Uusintapainokset Japanissa 80-luvulla yhdessä poikien lehdessä julkaisuista sarjiksista. Tilasin Hobbylink Japanista.
Dan Brownin esikoinen Digital Fortress eli Murtamaton Linnake on ilmestynyt 19.3. suomeksi. Kävin hakees omani pois hintaan 22,9e Suomalaisesta kirjakaupasta jossa se on alennuksessa.
Maximum Rock&roll - AC/DC:n elämänkertateos tuli viimeksi hankittua, sitä ennen Pariisin karttaopas ja Sankarimatkailijan Krakova-kirja. 10 pistettä ja papukaijamerkki sille joka arvaa mihin kahteen paikkaan aion tänä keväänä matkustaa.
Tämähän meni heti ostoslistalle. Sen verran pitkä taival pojilla on että varmaan kaikenlaista on sattunut.
Se oli Anttilasta 7 eurolla Jami Bernardin "Tarantino on Tarantino" -opus, vielä päivitetty versio jossa on juttua myös Kill Billeistä. Olen tuon kyllä joskus lukenut, mutta noin halvalla kehtasin hankkia kirjan itsellenikin. (Tai sitten jos sarjikset lasketaan, n. 200-sivuinen Spawn-mangan Collected Edition.)
Paljon rahaa, mutta meni hyvään kohteeseen! Itse ostin Harri Närhen kirjoittaman Pölönen-kirjan sopisaan 10 :n hintaan. Kirja oli pieni pettymys, sillä vaikka Pölönen on loistava ohjaaja niin jotenkin henkilönä tuo kirjan kuvaama ukko tökkii... Onko se sitten liiallinen maalaisuuden ylistäminen ja urbaanin elämän aliarvostaminen, tai ärsyttääkö savolaisuus (no ei pitäis kyllä...). Eniten kuitenkin ottaa päähän se, että tässä "mestariteoksessa" on koko Pölösen elämä pistetty palvelemaan yhtä suurta tarkoitusta, eli automaattisesti Jusseilla palkittavien elokuvien tekemistä. Eli tätä kaveria ei voi turhasta vaatimattomuudesta syyttää. No, Pölönen on loistava ohjaaja, ja kirjan perusteella oikea piällysmies.
Jos ei niitä viittä pääsykoe kirjaa kauppakorkeeseen lasketa, niin viimesin kirja minkä ostin oli Saddamin uskottu ja Tie Tampereelle. Hyvin kauan sitten. Muutenkin olen historia/yhteiskuntaperverssi, joten molemmat kirjat tuli luettua aika nopeasti läpi. Vielä on se Urho Kekkosen poliittinen elämänkerta lukematta :hitme:
Peter Englundin "Suuren sodan vuodet". Erinomainen läpileikkaus 30-vuotisesta sodasta. Samalla tuli hankittua myös Osprey-kustantamon kevyehkö mutta samalla varsin antoisa yleiskuvaus Lützenin taistelusta.