Täytyy myöntää että itseänikin häiritsi kova meteli salissa. Jotain olisi tosiaan syytä tehdä, jotta sali saadaan hieman keskusteluystävällisemmäksi. Itsellä ei ollut ongelmia palvelun kanssa ja myös ruoat tulivat erittäin nopeasti.
Viimetalven luonnonmuonaleiri (eli 4 päivää ilman ruokaa ja telttoja metsässä). Nälissään tehtiin tuoretta loimulohta pakkasessa nuotiolla. Voi jeesus miten hyvää se rasvainen loimulohi oli! Tuota makuelämystä en unohda koskaan.
...nyt kun nämä herkut ovat taas ajankohtaisia, niin voisi viimein laittaa vastauksen Eli piparjuurikastikkeeseen tulee piparjuuritahnaa, smetanaa ja vatkattua kuohukermaa. Sitten vaan lapataan tuota niin paljon lohen päälle kun kerralla saa mahtumaan (tai kehtaa mättää) ja avot
Kuulemma smetanaa (tai ranskankermaa) ja kermavaahtoa suurin piirtein yhtä paljon, vähän sokeria ja suolaa, ja sitten tuota piparjuuritahnaa lisätään oman maun mukaan. Eli vähän näppituntumalla Hyvää oli edelleen, juuri saatiin jouluruoka syötyä :thumbsup:
Taffel Sweet sixteen... Eikun Sweet Chili -dippi. Ehdottomasti paras maistamani sipsivalmistajan dippi, joka toimii niin uuniperunoiden, sipsien kuin vihannestenkin kanssa. :thumbsup: