Itse tehdyt Pizzat tulee yleensä paistettua leivinuunissa pellin kanssa. Jos taas on kyse valmispizzasta, niin kuin kuvassa (Dr.Ötker + pari lisäjuustoa) niin sitten juuri tuollaisen vuolukivisen paistokiven päällä. Voishan sen pizzan tietysti paistaa suoraan uunin pohjallakin, mutta siihen pohjalle jää aina vähän tuhkaa polttopuista kuitenkin. Pizzalapio tuli saatua aikanaan lahjaksi ja se on ollut leivinuunin kanssa tosi bueno! Sillä siirtyy pienet vuuat ym. helposti uuniin ja pois :thumbsup:
Täytyy sanoa että itselläni on käytössä tuollainen Pizza Pronto ja sillä saa kyllä todella hyviä pizzoja... Pohja kiveä ja taitaa lämmetä 350 asteeseen(?), ainut vaan että yhden pizzan tekemiseen ei mikään taloudellisin vaihtoehto sillä lämmitys vie aikaa ja sähköä.
Sieltä saksalaisesta,suomeen rantautuneesta kaupasta,saa parhaan valmispohjan:thumbsup: Ja mukana tuleva soosikin antaa hyvän pohjan omille sekoituksille!Ei voi muutakuin suositella.On kääritty rullalle ja myydään kartongissa kera soossin(johon voi sitten lisäillä makuja tarpeen mukaan,ympäri euroopan olevista nettikaupoista(suomessakin hyviä))Hinta/laatusuhde todella hyvä
Olen tehnyt pizzan lähinnä Silver cookbookin mukaan, mutta ongelmana on ollut kova pohja. Missä voisi olla vika?
Meinasitko The Silver Spoon -keittokirjaa? Anyways, liian kova pohja tarkoittaa liian paljon jauhoja suhteessa nesteen määrään.
Sitä kirjaa tarkoitin. On ollutkin vaikea saada kaikkia reseptissä mainittuja jauhoja uppoamaan taikinaan. Kiitos vinkistä. Seuraavalla kerralla säästän jauhoja.