Samoin Smart View meni kiinakopio tablet Androidiin suoraan .apk:sta asennettuna, mutta ei löydä laitetta, mutta eikä ue46d6205 taida ollakaan tuettuja malleja.
Käytössä Sampan D6000-sarjalainen, jossa USB-tallennus. Miten ihmeessä kovolle tallennetut ohjelmat voisi siirtää talteen jonnekin muualle niin että niiden katseluun ei tarvitsisi juuri samaa telkkaria? Onnistuuko jotenkin PC:llä tai edes niin että kuvan saisi jotain piuhaa pitkin ulos kirjoittavalle DVD-asemalle. Liitäntöjä tuossa on monia ja käytössä myös AV-vahvistin jossa ARC. Onnistuuko mitenkään? Edit: jatketaan mieluummin täällä.
Oikeassa olet, Smart View näkyy ja asentuu nyt marketista Htc Desiressä mutta ei Asus TF700:ssa. Näköjään laitekohtaisia rajoituksia.
Sampan Galaxy SIII:een ei löydy Smart Viewta eikä Remotea, WTF??? On se nyt vaan hemmetti kun GSII:ssakin toimi. Luulis nyt et oman merkin lippulaivamallissa pelais ainakin nuo, mut eihän nyt kaikkea voi vaatia tämän hinta luokan vehkeiltä.
Samsung TV (ainakin D8000- sarja) korruptoi ulkoisen kovalevyn - tässä fiksi! Onko tullut muilla Suomessa vastaan tämä ongelma? Minulle kävi tämä 4 viikon käytön jälkeen ja koska miesten 100m juoksu oli kovolla, niin motiivia löytyi asian korjaamiseen. Laitoin ohjeet tänne CNetin palstalle, koska siellä näytettiin tästä ongelmasta keskusteltavan enemmän. Tarjolla oli ratkaisukin, mutta siinä typo: http://forums.cnet.com/7723-13973_1...-tv-corrupts-pvr-timeshift-connected-usb-hdd/ (oma posti siellä lopussa) Eli nopeasti, buuttaa Ubuntuun vaikkapa USB-tikulta, kytke kovo koneeseen (Ubuntu herjaa) ja aja komento 'sudo xfs_repair -L /dev/sdc1' (/dev/XXXX riippuu tietty siitä mitä laitteita on kytketty). Tämä dellaa XFS:n logit kovolta ja korjaa hakemistorakenteen. Kovo kiinni takaisin telkkuun ja kaikki on tallella. Se, onko tämä 2.000€ laitteelle sopivaa käytöstä on sitten eri juttu.
Tuli sitten päivitettyä D7005 malli 1021 => 1025 versioon. Ja taas kaikki asetukset katosivat ja joutuu laittamaan uudestaan joka liitännälle erikseen. Miksi ei voida edes kertoa mitä päivitykset pitää sisällään, että tietää onko järkeä lähteä pitkään asetusrumpaan päivityksen takia joka ei varmaan muuta mitään miksikään?
Kovinkin totta. Itselläkin joka röörissä laite kiinni ja varsinkin kun asetukset digiboxin/pc:n/konsojen kohdalla eroavat kovastikin toisistaan niin siinä on pirunmoinen homma ne uudelleen aina joutua laittamaan, vähintään tunteja menee. Ei siihen ehkä kuole mutta ärsyttävää ja herättää vihaa Samsungia kohtaan.
Mulla taas 8005 ei ota edes vastaan päivitystä. Sanoo vaan, että ei päivitettävää. Nykyinen ohjelma fw 1024. Kokeiltu sekä USB että on-line. Että pitikin vaihtaa Samsungiin. Periaaattessa kiva laite suht hyvällä HD kuvalla, mutta liikaa laatuongelmia ja bugeja. Samsungin tekninen tuki taas on aivan kasvoton ja nimetön, tehty vaikeaksi tavoittaa.
Tuli kotietettua sampan 46 ES 8005 malli. Ensi vaikutelmat erittäin hyvät. Loistava kuva ja ulkonäkökin vaimon mieleen. Pientä valovuotoa nurkissa, mutta eipä tuo normaali katselua haittaa. Mistähän löytäisin kuva- asetukset tuohon laitteeseen? On niin miljoona valikkoa ja säätöä, että mieluusti laittaisin jotkut hyväksi havaitut. Ottahaan tuo eri säädöt eri ohjelmalähteiltä? Pitäisi säätää digikuva, HDMI kautta tulee PS 3 ja Mac mini.
Ainakin 2011 vuoden D8005 mallissa homma pelaa seuraavasti. Jokaisella liitännällä on omat asetukset ja taisipa olla vielä niin, että TV muistaa jokaiselle tilalle (DYNAMIC, MOVIE, NATURAL, yms...) asetukset vielä erikseen jokaisessa liitännässä. Liitännän nimeäminen (DVI, DVI-PC, STB, BLURAY, yms) vaikuttaa myös siihen, mitä asetuksia on valittavissa ja mitkä kuvanparannukset ovat käytössä. Nimi vaikuttaa samalla myös, siihen toimivatko äänet valitun liitännän kautta. Minulla on PC kiinni HDMI:llä ja vaihtelen kahden "nimen" välillä, DVI-PC ja "----" (nimetön). Toisella näytönohjaimen kautta tuleva digitaalinen ääni toimii ja toisella ei.
Mikähän iso muistitikku kannattaisi laittaa tuon es8005 jatkoksi, jos haluaa tallentaa tv ohjelmia? Kuinka paljon esim. 32 gt usbille mahtuu tv ohjelmaa?
D8005:lla tallennus ainakin menee ihan perinteisillä eli arvioksi voi heittää n. 2GB/h SD-ohjelmille ja 4GB/h HD-ohjelmille. Huomioi kuitenkin, että ihan kaikki tikut ei talletukseen kelpaa, nopeus kun pitää olla riittävä. Tässä ketjussa oli kyllä jossain mainittu Sampan antamat minimiarvot talletusnopeuksille. PS. D8005 malli näyttäisi muuten ilmoittavan USB-levyn vapaasta talletusajasta sangen pessimistisen kuvan eli vain n. puolet siitä mitä sinne oikeasti mahtuu.
Itselläni on 8000-sarjan Samppa ollut vuodenvaihteesta asti käytössä ja alusta asti kuvaruudun oikealla puolella on selviä pystyraitoja jotka erottuvat selvästi esim. jalkapalloa katsottaessa kun kamera liikku sivuttaissuunnassa. Onko muilla kokemusta vastaavista raidoista? Olen yrittänyt säätää kuvaa miljoonilla eri asetuksilla, mutta kokonaan niitä ei saa pois mitenkään. Liikkeessä kävin asiasta kysymässä ja yllättäem heillä ei ollut asiasta mitään käsitystä. Käskivät mennä kysymään paikallisesta Samsung-huollosta neuvoja. Aion kyllä vaatia uuden telkkarin. Ei tuollaisia raitoja pidä hyväksyä halvoissakaan telkkareissa, saati sitten 1700€ maksaneessa "huippumallissa."
Ihan normaalia Samsungin mielestä... Kannattaa googletella vertical ja horizontal bandingia niin synkkä totuus selviää
Tilasin eilen ton Samsungin ES8005 40 tuumaisen mallin. No nyt tässä katsoin tuota netissä ladattavaa ohjetta ja siellä sanotaan näin "Samsungin langaton lähiverkkosovitin tukee IEEE 802.11a/b/g/n -protokollia. Samsung suosittelee IEEE 802.11n:n käyttöä. Jos toistat videota IEEE 802.11b/g -yhteydellä, kuvassa saattaa esiintyä nykimistä. Useimmissa langattomissa verkoissa on turvallisuusjärjestelmä, joka edellyttää, että verkkoa tukiaseman tai langattoman reitittimen (tyypillisesti langaton IP-jakaja) kautta käyttävät laitteet lähettävät salatun turvakoodin, josta käytetään nimitystä salausavain. Jos korkean suorituskyvyn 802.11n-tila (Greenfield-tila) on valittuna ja tukiaseman salaustyypiksi on asetettu WEP, TKIP tai TKIP AES (WPS2Mixed), Samsungin televisio ei tue yhteyttä uusien Wi-Fi-sertifiointimääritelmien mukaisesti." Mulla on Cisco EPC3825 modeemi ja siellä seuraavat asetukset Salausmenetelmänä WPA or WPA2-personel Ja salaustapana TKIP + AES. ( vaihtehtoina on toi tai sitten pelkkä AES) Eli ymmärsinkö nyt oikein että toi 8005 malli ei näinollen tule tunnistamaan tuota modeemia? Vai olenko ymmärtänyt oikein vai väärin. Toivottavasti väärin. Tarttisin nopeasti vastauksia. Tietenki voin käydä vaihtamassa tuon modeemin DNA:lta, kun sieltä on lainassa toi modeemi
Tuon perusteella pelkkä AES salaus pitäisi toimia. Koska muutenhan mikään 802.11n yhteyden salauksista ei toimisi......Tosin ongelmia voi tulla sitten muiden langattomien laitteiden kanssa (jotkut wlanilla varustetut digiboxit, pelikonsolit, vanhemmat läppärit etc.), jos ne jostain syystä eivät tue tuota parasta salausta. Sen ongelman voi sitten ratkaista laittamalla kaapelimodeemin siltaavaksi ja hommaamalla perään jonkun kunnollisen wlan routerin, joka tukee useampaa rinnakkaista wlan verkkoa (esim. Asus RT-N56U tai -N66U). Tuo Ciscon wlan kun ei ole mikään kummoinen ja kyykkää isommalla kuormalla helposti.
Okei. No tällä hetkellä langattomia laitteita on tosiaan tämä televisio, sitten Galaxy S2, luultavasti jossain vaiheessa Samsungin/Sonyn bluray soitin ja PS3. Muutin just salauksen AES:ksi. Ainaki PS3 tuntui toimivan myös siinä. Ymmärsinkö oikein että toi AES on salauksista paras?
Kyllä tuo WPA2/AES on käsittääkseni noista yksittäisistä salauksista paras saatavilla oleva ainakin kotikäyttöön tarkoitetuilla purkeilla. On toki muutakin wlan verkon turvallisuuteen liittyviä asioita kuin salaus (hyvät salasanat,mac address filtering, wi-fi protected setup).
Tuossa tallennusominaisuudessa on sitten todella surkea "vikasietoisuus". Jos ohjelmassa on pikselöityvä kohta niin katsottaessa kyseistä kohtaa tallenteesta, jää koko mediasoitin ilmeisesti jumiin. Kuva siis pysähtyy ja mitään ohjelmaa samalta levyltä ei voi katsoa ellei levyä irroita ja kiinnitä uudelleen usb-porttiin. Samaten tallennettaessa, jos tulee liikaa pikselöityvä kohta niin tallennus pysähtyy kuin seinään.