elikkäs kysyisyin että mitä leivänpäälle laitatte : ite oon käyttänny voita silloikun se on ollut mahdollista, useimmiten noissa lounaspaikoissa sitä ei ole jotain ihme margariini sössöä niillä on ja jos kysyy voita nii tarjoovat jtn. oivariinia voina.:sick:
Oivariiniä täälläkin vedetään. Siitä on myös helpommin levittyvä versio. Punainen voi se parasta olis ruisleivän päällä. :king:
Rainbow 60%:lla ainakin tullaan menemään, kun tuli vasta luettua testi, jossa paitsi ko. halvempi margariini loisti niin jossa myös kehotettiin ennen kaikkea välttämään ns. kevyttuotteita.
Mikä pää leivällä muka on? Se on leivän päälle, eikä leivänpäälle. Oivariinia yleensä taidan sipaista.
Voita tietenkin. Puhdasta tuotetta, eikä mitään pitkän teollisuusprojektin läpikäynyttä lisäaineöljymössöä ;-)
Kaapissa näyttää makaavan Keiju kasvisrasvalevite 30%. Sisältää vieläpä Omega 3+6. Minusta mihin tahansa levitteeseen tottuu ja nykyisin esim. voi leivän päällä maistuu liian suolaiselle.
Voita käytän nykyään yksinomaan leivän päällä. Kylmää ja kovaa voita voi "lastuta" veitsellä viistämällä. Kun nuo ohuet lastut laittaa huoneenlämpöisen leivän päälle niin ne sulavat muutamassa sekunnissa sen verran että lopullinen levittäminen on lasten leikkiä.